Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

02 November 2014

Lelong ... Lelong

Bhai/DeeDee semua...

Ini saper punya kerja nih aaa... Nasib baik tendangan Mat Yo ditampan oleh keeper... Cuba kalo tendangan Mat Yo memang langsung terkeluar dari sasaran tanpa sebab .... gua sure semua orang akan kata Mat Yo sudah kena beli.... Hahaha

Nasib Mat Yo samer jer ngan nasib Hadi Awang nampaknyer... Lepas nih mesti akan ader orang jual Hadi Awang lak kat Mudah.my .... Hahaha


Thorbaek la.... Hahaha

3 comments:

  1. nasib baik tarak orang kata 'mat yo bodo mat yo bodo ! kah kah kah ,ABU jangan lupa sampai mati !

    ReplyDelete
  2. Human second hand pulak tu..

    ReplyDelete
  3. rocky the great brown dick says: hook alloooohh.. mat yo kene sumpah dek pak cik sekuriti & orang ramai, penyokong2 Kelantan & peserta2 laga murai.. huwaaaa aku jeles team aku tak dapat masok final piala presiden Burkina faso

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja