Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

16 November 2014

Samseng Kampung Dusun Sudah Kalah

Bhai/DeeDee semua...

Gua rasa aaa... Sarip Dol si Samseng Kampung Dusun pon sudah kalah dan cuak ngan Samseng Kampung Rusila nih... Betul bhai.. Memang dah kalah teruk.... 

Mana taknyer... Sarip Dol yang Samseng Kampung Dusun pon cuma pakai Kopiah jer... Tapi Samseng Kampung Rusila pakai Sarban la wei... Mana nak celen... Payah la wei...

Samseng Kampung Dusun cuma mampu pakai basikal tua jer... Tapi Samseng Kampung Rusila mampu naik Bimmers dan Mini Cooper la.... Hehehe

Macam mana nak bersaing nih.... Hehehe

### Opps... Itu hari kata tak hadir dan tak dapat hadir pasai tak sihat ... susut badan... la nih alasan ikut suka hati la plak... Aiyo.... Cakap berbelit cam Mahathir Mohamed ja.... Satu kapal ka dulu??? Hahaha





 

14 comments:

  1. Ha ha ha..
    Gua gua pon sama laa..

    "Atas gua lah nak buat FITNAH.."
    nak buat FITNAH pilkuda ka...FITNAH pil-ayam ka...FITNAH beruk ka...FITNAH babi ka..!?

    suka gua laa...nak FITNAH broka ka...BARUA ka....ape ale UTOH ka..falavana ka, he he he

    inilah standed gua 'macai' bangsat parti yg lebih suci drp islam....mampos2!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fitnah Ikut UMNO jadi Kafir tak masuk list?

      Delete
    2. Anon 9:46PM

      lu aa bukan 'macai' tau..?
      lu aa layak jd itu...ulammmamak FAKEH wal WALAQ
      pastu lu pon jd itu...ularrrrMAK FAKEH WALAQ SUCI wal HUDUDI

      last2 aa lu jd itu...ularrrMAMAK sorban SETAN sembunyi2 jugak la dey!

      Delete
  2. Salam

    Wah ni le sikap sebenar Presiden, sorang alim (ulamak) tapi perangai more less macam Najib aje ! Elok lagi perangai Panda 2 ekor tu..never cease to amaze rakyat M'sia yg lawat Zoo Negara !

    how irony ! Ohhh macam tu ...

    Ikut suka kita le kita nak TGHH Out ke tak, kan kan ??

    Dia buat lawak kot? Baik le dia diam aje daripada buat statement macam cilanat tu ! Such is lethargy !

    ReplyDelete
  3. Dasar org yg bersalah...tak berani nak masuk meeting..sbb seberono menghentam sahabat.
    letak jawatan aja lah....tak guna jadi president yg tak berfungsi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. lim guan eng yang dengan selamba tanpa rasa bersalah lebih banyak "ponteng" mesyuarat tu hang nak kira lagu mana pulak?

      Delete
  4. Dah dapat pangkat dan harta, alpa semuanya...

    ReplyDelete
  5. Dia ni sememangnya dh x layak jadi pemimpin..turun jerlah..jadi juru nikah pun ok per...

    ReplyDelete
  6. Blogger anjing dah start menyalak...... ........... !

    ReplyDelete
  7. kalau meeting antara pemimpin atasan pun tak nak hadir, apa point gabungan pakatan rakyat?

    ReplyDelete
  8. samseng seorang presiden UG,seronok gila la geng2 UG bila presiden depa kata cam tu lagi akan lagi samseng anak2 buah nya.Busuknya hati seorang ulama.

    ReplyDelete
  9. kah kah kah...

    lim guan eng yang lebih banyak "ponteng" mensyuarat tu bila pulak cec dap nak arah pergi mensyuarat?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Guang eng ponteng tapi hantr wakil..keputusan ikut kata wakil..bln mcm presideng, wakil dtg..tapi lepas meeting sailang keputusan wakil yg dihantar..al maklum lah..ada kuasa veto..hahaha..tak guna mat sabu ngan mustapa ali dtg mesyuarat sebab lepas mesyuarat keputusan tetap berubah ikut kepala Tuang Presideng fullamak

      Delete
  10. dswa pn x dtg mesyuarat kahkahakah

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja