Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

06 November 2014

Saiful Bukhari Azlan : Cinta Tak Berbalas

Bhai/DeeDee semua....

Sebenarnya dalam kes Saiful Bukhari Azlan dengan Anwar Ibrahim nih bukanlah melibatkan konspirasi aper-aper pada asalnyer... Bukanlah jugak kerana Saiful Bukhari Azlan bertujuan nak jatuhkan Anwar Ibrahim.... bukan juga kerana Saiful Bukhari Azlan telah dibeli oleh Najib Razak atau Rosmah Mansor....

Semua itu bukan....

Perkara yang berlaku sebenarnya adalah kerana kisah cinta tak berbalas.... Saiful Bukhari Azlan amat mencintai Anwar Ibrahim ... Tetapi malangnya ianya cuma cinta yang bertepuk sebelah tangan sahaja .... Anwar Ibrahim bukanlah juga mencintai Saiful Bukhari Azlan...

Anwar Ibrahim aderlah seorang yang opportunis.... Jadi sebagai seorang opportunis, dier akan buat aper sajer yang menguntungkan dier..... Hahaha.... Gua tak kata yer Anwar Ibrahim ader taram/toron Saiful Bukhari Azlan ataupon tidak.... Gua pulangkan kat Allah Taala.....  Hahaha... dalam dunia sekarang nih... gua dah tak terkojot kalo ader lelaki yang taram/toron lelaki... Dunia akhir zaman la bhai... nak jadi bahan bakar api neraka..... giler siot....

Dulu gua dan beberapa sahabat ader terlibat dengan sebuah pusat tahfiz di Melaka .... Permulaan memang cantik... Even anak kepada kawan baik D.R SAM (penyanyi raggae) tue pon ader belajor disitue.... Kitorang dapat seorang hafiz nih untuk mengajar bebudak kat situ.... Tapi tak sangka rupanya hafiz tue kaki taram/toron bebudak lelaki.... mana kitorang tau.... lepas budak kecoh bagitau kitorang ... kitorang pon pecat la dier...... Hahaha

Yang pelik.... ilmu hafazan dier memang mantop dan hebat.... tapi dier sendiri kalah dengan nafsu sehingga terlibat menaram/menoron bebudak lelaki kat maahad tahfiz tue...

So.... dalam kes Saiful Bukhari Azlan nih...... Dier gua saspek aderlah gay bottom .... jadi biasanyer gay bottom nih lebih sensitif dari perempuan.... dier punya emosi kacau bilau.....  dan kalo dier ader jumpa mana-mana mamat yang dier suka... dier akan berbuat aper sajer untuk mendapatkan perhatian dan layanan.... Gay bottom nih memang biasa bawak sendiri pada setiap masa KY Jelly..... Istilah Mamat Jambu yang biasa kiter dengar di asrama lelaki adalah merujuk kepada golongan Gay Bottom...

So .... biler Anwar Ibrahim tarak amik pot ngan dier... maka surely gay bottom yang ader hati ngan Anwar Ibrahim akan mengamuk... dan inilah hasilnyer.... Hahahaha..... Cinta tak berbalas la bhai.,... Hahahahaha .... geli aaaa....


7 comments:

  1. ada mata kat dahi bila tumbuh lepas kena ka

    ReplyDelete
  2. Dol,

    aku membesar di zaman bell bottom.

    Tak pernah pulak terdengar gay bottom.

    kah kah kah kah kah!

    Jauh kajian lu. Kah kah kah kah!

    ReplyDelete
  3. sikit punya mahai ka bontot dia sampai nak bagi kat orang terpilih ? ayo kalu tak dapat pun jangan lah fitnah Allah SWT tak suka pembuat fitnah,juga pembela pemfitnah, lagi putar & pusing da punya alibi & segala macam rekakarya ! ada kot kompromi gerombolan karat biru ? ABU !

    ReplyDelete
  4. Tuan, u mmg luarbiasa, gua tersangkut pd perspective u yg extremely outstanding....mmg sakit vinta ta berbalas bro, gua ni sampai nak mati ni pun masih terasa sakit cinta ta berbalas bro....cuma iman sj yg menguatkan gua .....ohhh saiful, dtg kat gua lah kalau dah lover u ta nak......puiioi geliiiiì

    ReplyDelete
  5. bkn setakat gay bottom.... kot yg pompuan syok kat pompuan sama daaa... dulu yg ada sorang kena tikam sampai mati tu kan kepasal pmpuan sorang tu dpt boifren baru...

    ReplyDelete
  6. yr comment goes right into the sea

    ReplyDelete
  7. saifool harap dpt mengandungkan anak anwar, diolanya, seorg pejuang yg macho dan hebat.

    sygnya anwar bukan ungka yg tidak berakal mcm saifool ni.

    utk memfitnah juga anwar keran mengecewakan dia, maka direlakan lubangnya dimasukkan benda2 utk memfitnah anwar seperti botol plastik, berus gig, tuala good morning dan mangkuk tandas.

    silap2 ubat stapler dan clip paper dipejabat anwar pun ade.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja