Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

05 November 2014

SERAM - Pegawai MPK Cuba Tangkap Pocong

Bhai/DeeDee semua...

Berita nih dah beberapa hari berlegar di Kemaman ... tapi takder saper highlight dalam Internet.... Jadi takper la kalo gua update kat sini kasitau lu orang sumer...

Pegawai Penguatkuasa Majlis Perbandaran Kemaman (MPK) nampaknya buat kali ini terpaksa berdepan dengan cabaran dati Alam Anker... dari Alam Ghaib... 

Untuk kali keempat, MPK cuba untuk berbuat sesuatu... Tapi kali ini terpaksa berdepan dengan makhluk Pocong...  Pegawai MPK cuba menangkap Pocong atau sekurang-kurangnya menghalau pocong dari mengganggu Majlis Agama Islam Terengganu (MAIDAM)...


Panjang isunya nih... Gua simpan komen gua untuknya... Pada gua dua-dua pihak ader salah dan silap... Cuma MPK terlebih ego dan susah berbincang... ADUN Chukai dari PAS tabley nak bantu... ADUN Air Puteh dari UMNO pon macam taknak bantu ja...

Nak harapkan Shabery Cheek MP Kemaman lagi la tabley harap... Owner Pocong tue aderlah Pak Wahab... Tegar PAS dier nih.... Payah... payah...



# kita tunggu aper komen dari MPK ... dan jugak MAIDAM


No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja