Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

27 April 2016

Kenapa Saya Tidak Mengulas PRN Sarawak?

Bhai/DeeDee semua..

Artikel ini pendek sahaja sekadar untuk menjawab kenapa saya tidak mengulas PRN Sarawak? Hahaha.... Rasanya semua orang boleh tahu pendirian saya... Hahaha... Jelas selalu saya bangkitkan isu ini...

Kalau nak berpolitik perlulah guna otak. Masalahnya Parti Pembangkang di Malaysia nih semuanya tak ada otak. Tak pandai nak berstrategi. Bodoh dan tamak haloba.

Sebab itulah sampai kiamat, insyaAllah BN akan terus memerintah Kerajaan Persekutuan Malaysia ... hanya kerana semua parti pembangkang yang ada bodoh-bodoh belaka. Hahaha... Ini realitilah bhai... realiti...

Hahaha... Terima kasih kerana bersedia untuk memberikan kemenangan solid kepada BN pada PRN Sarawak. Syabas BN. Tunjukkan cara sebenar untuk menang kepada parti-parti bebal yang bodoh wal bangang... Hahaha

Ader paham ka??? Hahaha

1 comment:

  1. ada parti bengkang yang jadi ajen bn
    memang susah nak menang
    sabah sawarwak 50 tahun lagi pun amno n geng punya
    nasib la pakat rasa habanya

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja