Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

09 April 2016

Malaysia Sebenarnya Kaya...

Bhai/DeeDee semua...

Malaysia ni sebenarnya kaya... Duit berbilion semua buat macam main-main jer.., nak buat pelaburan berbilion pun sekadar amik masa 8 hari ja... Pergh.. Hebat.. Hebat... Memang Malaysia ni cukup kaya... Hahaha...

Hilang RM 30 bilion buat main forex pun yang terlibat bukan kena penjara pun.. Malah dapat pangkat jadi Menteri Kewangan Kedua lagi... Hahaha... Terbaik kan Malaysia ni... Hahaha... Yang sebat RM250 juta duit lembu pun dapat jadi penasihat kerajaan... Tak kena jel pon...

Malah pegawi level biasa yang sebat RM100 juta cuma setakat tukar jabatan jer sementara proses bicara... Silap-silap nanti kes kena tolak jer... Hahaha

Dapat RM 2.6 bilion pun patut boleh kena bawah AMLATFA 2001 tapi tak kena apa pun malah siap enjoy sana sini sebagai PM... Hhaha... Terbaiklah..


2 comments:

  1. kaya dengan angkara suah
    belum ada pejuang yang betoi betoi dapat menarek hati rakyat untuk berubah dari jadi amba amno
    nak buat camno bekalan dedak maseh banyak
    1lagi dah balek aweng adek apa pulak nak dibagi tugas kat mamat ni
    mampuih lagu ni

    ReplyDelete
  2. camno nak kena amla kalau dia dah declare dari mana sumber...bukan duit masuk akaun macam skim cepat kayap tu...eh...skim cepat kayap tak kena amla pun..tu tok berlagok elok je idup aman damai...kah kah kah...

    aymy8888

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja