Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

03 April 2016

Komen Gua Tentang Himpunan Bantah GST Semalam

Bhai/DeeDee semua...

Gua tau ramai yang tak suka cara pemikiran gua... Gua tak ader kengkawan sendiri pun tak puas hati ngan komen dan saranan gua... Tapi macam biasa la... Masing-masing ader pandangan sendiri... Aper ader hal kan..

So ... ini komen gua tentang himpunan bantah GST semalam...

Hambar... memang hambar... Demo @ Himpunan Bantah GST yang sepatutnya boleh menghimpunkan peserta sekurang-kurangnya kecik sedikit dari demo BERSIH nampaknya tak menjadi kenyataan.... Pasai apa tak hebat dan kurang peserta...

Hahaha... inilah yang pimpinan tak tahu sebenarnya... Pimpinan dok galak berkerjasama dengan Mahathir Mohamed (bapak segala penyamun)... konon nak perbaiki Malaysia nih... Tapi pimpinan lupa yang rakyat semua mana percaya sama Mahathir Mohamed,.,,

Betul pimpinan dok puji melambung Mahathir Mohamed.... tapi rakyat memang dok maki melambung Mahathir Mohamed.... Yang paling lawak sekali tue... yang 52 orang yang sign deal ngan Mahathir Mohamed atas nama Deklarasi Rakyat la konon..... Woi bodoh... hangpa nak kerjasama ngan Mahathir Mohamed lantak pi kat hangpa la... Rakyat tak sebodoh hangpa... Hangpa jangan ingat rakyat boleh diperbodohkan..

Sebab itulah gua berani katakan bahawa PRU14 adalah satu PRU yang akan membuatkan UMNO/BN bingkas bangkit balik... Hangpa tak percaya tunggu la..

Rakyat memang tak puas hati dengan Najib Razak.... tapi ketidakpuasan hati tu tidak melebihi dari kebencian rakyat kepada Mahathir Mohamed.... Ader paham ka??? Rakyat Marhaen mustad'afin memang membenci Mahathir Mohamed....

Aper ke bodoh benda simple macam nih pon tak tahu... Aper daaa... buat malu jer pimpinan yang ader.... bodoh melantun-lantun...

Ader paham ka???

7 comments:

  1. ngko ni dari BTN ke,ngko ni serupa mcm OMAK KAU

    ReplyDelete
  2. Teori PM Malaysia terbaru:

    Z - Zahid Hamidi
    A - Adnan Mansor/Ahmad Shabery/Anifah Aman/Abdul Rahman Dahlan
    H - Hishamuddin
    I - Idris Jusoh/Ismail Sabri
    D - Douglas Unggah

    ReplyDelete
  3. bapak gua bagi tau kalau setakat bonci matde n matjib aja itu tanda maseh ramai ynag boddo atau memang diperboddo
    omno keja depa tukang boddokan orang itu sajo
    asalkan senang menang pru

    ReplyDelete
  4. yes! yes! yes!
    rakyat mahu rebahkan UMNO buat selama-lamanya. Sementara Mahathir mahu mempertahankan UMNO dan mahu UMNO hidup selama-lamanya.
    Kita akan cari titik pertemuan di antara perjuangan Rakyat dengan perjuangan Mahathir.
    Siapa tahu rakyat akan mengunakan Mahathir untuk merebahkan UMNO, atau mungkin Mahathir akan sekali mengunakan rakyat untuk UMNO.
    Rakyat mesti berhati-hati, nanti jatuh UMNO dan dibangunkan UMNO dengan kuasa baru.

    ReplyDelete
  5. takut pulak bila di komen.....ekor bergoyang2,.buntut selekeh taik

    ReplyDelete
  6. pemimpin pembangkang atau belah mana ka..kalau disponsor oleh tokey yg sama ye gitulah hasilnya..so sekarang kita leh kenalpasti set2 yg disponsor oleh tokey itu...kah kah kah...

    aymy8888

    ReplyDelete
  7. Hidup UMNO...pilihan antara setan dan jembalang ...maka pilihlah setan yang dikenali...

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja