Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

05 February 2017

Belum Ada Yang Mati Sebab Power Windows

Bhai/DeeDee semua...

Sori aaa ... bukan nak kutuk ke mender ker... tapi belum pernah ada yang mati disebabkan power window PROTON yang kualiti teruk..  

Tapi...

Hahaha .... tapi ader yang dah meninggal dunia sebab Airbag HONDA yang cikai... yang kualiti cap ayam... hahaha... 

Memalukan ja... hahahaha


Mahal sebab jenama jer... kualitincap ayam gak...

BR-V pun level kualiti sekadar sama dengan ERTIGA atau ALZA jer... hahaha... adoyailah... Mahal jer lebih... hahaha

Ader paham ka?

sori aaaa... gua still memliliki Proton Iswara 1.3 A/B tahun 2000, Proton Persona 1.6 H-Line tahunn 2011,

dan sekarang gua dah pakai kereta sama dengan Nik Amar... hahaha

3 comments:

  1. dasat lu admin, sama taraf dgn Nik Amar.

    ReplyDelete
  2. sbb honda dah dipasang d msia.
    kena sumpah gedembai la.
    MS= malaysia standard

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja