Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

14 February 2017

Nak Saman Ke Tak?

Bhai/DeeDee semua...

Kalu PAS saman Sarawak Report di UK... belum tentu PAS ader berani... tapi kalu PAS nak saman Husam Musa... rasanya takder hal pun...

Tapi...

Tapi kalu PAS saman Husam Musa... dapatlah peluang kita semua tahu siapa yang dapat itu duit RM90 juta... Hahaha... sure Husam Musa akan dedahkan semua di Mahkamah...

Aper pun... benda nih dah lama berlaku...  Tak caya sila semak "Pantai Sentral Park".... hahahaha

Oh yer.... Hari Selasa biler agaknya PAS nak saman Sarawak Report kat UK ni... lama bebenor...

Hahaha... Feri Pulau Undan betul lar... hahahaha


1 comment:

  1. Hadi sudah awal potong TITM. Akaun Affin Bank siapa yang dijaga kerahsiaan oleh Hadi sampai tak mahu masok Court?

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja