Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

08 February 2017

Budak-Budak Pi Main Jauh-Jauh ...

Bhai/DeeDee semua...

Siapa budak Syed Saddiq ni... dah berapa lama dia bergelumang dalam dunia politik ni... Kenal ke dier dengan perangai Abdul Hadi Awang? Hahaha...

Sebelum dier ni nak sembang lebih... mari gua bagitau sikit... budak-budak pi main jauh-jauh la... hahaha ... Abdul Hadi Awang tu lain feel dier... Anwar Ibrahim pun boleh kena tengking... tak pasti pulak la itu time Abdul Hadi Awang datang bulan ke... tapi itu yang telah berlaku..

Hahaha...

Mahathir Mohamed tu pakai "pacemaker" la... karang kalu kena tengking dengan Abdul Hadi Awang, takut terkojol pulak Mahathir Mohamed ... yer la... siapa tahu biler last dier tukar bateri "pacemaker" dier tu... hahaha

Kalu Syed Saddiq nak pi rumah Abdul Hadi Awang tu... pastikan boleh lepas tapisan dan saringan samseng-samseng taik kucing yang bersepah kat kawasan Masjid Rusila tu dulu... dapat lepas kalu baru boleh sembang jumpa Abdul Hadi Awang... tapi kalu kena cekak, kena belasah ... nasib la lu... hahaha...

Samseng taik kucing ni time ramai berani la... hahahaha



1 comment:

  1. Syed..ko sanggup ka PAS jadi boss dan king maker,kalau ko dan geng ppbm ko sanggup,aku rasa hadi boleh terima ppbm.Kalau tak silap aku ppbm nak lawan najib,nak jatuhkan najib,Tapi Hadi cakap tak ada bukti/saksi najib klepet 2.6 billion.Pas sedia bekerjesama dgn umno walaupun diaorang klepet duit,sebab umno tu islam,Hadi banyak kali bersedondon dgn najib,ppbm boleh terima kaaa??????

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja