Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

08 February 2017

Sudah Bersunatkah?

Bhai/DeeDee semua...

Gua cuma sekadar nak tanya Khairy Jamaludin jer... waktu kes FOREX oleh BNM tu sekitar 1991 sampai 1993 ... Khairy Jamaludin dah bersunat ker?

Hahaha....

Kalau dah bersunat, mungkin kulop dia tak kering lagie.... hahaha

Nih dier nak bangkitkan isu FOREX ni dier tau ka siapa yang tersabit dalam kes ini? Hahaha... Adoyailah... Kalu tak tau baik dok senyap lar...

Kes FOREX BNM ni adalah salah laku yang tersabit dengan Nor Mohamed Yackop lar... yang pernah disingkirkan dari BNM... dan kemudian dikutip balik oleh Abdullah Ahmad Badawi menjadi Menteri Kewangan Kedua....

Cuba la tanya Nor Mohamed Yackop ni ... tengok apa reaksi dier... silap-silap ader yang terjun tiruk bunuh diri nanti tue...

Hahahaha....

Kalau betul nak sabitkan kes dengan Mahathir Mohamed, suruhlah buat satu RCI bagi kes main Forex guna duit zakat di MAIWP yang rugi berjuta tue... katanya  Al Marhum Yusof Noor cukup tau kes tu....  hehehe

Hahaha.... 



2 comments:

  1. Weh! Yusuf Noor tu idup lagilah...Awak dah almarhumkan dia. Bila dia meninggal?

    ReplyDelete
  2. Elok bonarlah UMNO BN insap takmo rasuah. Kes lamo-lamo semuo kono bukak balik sampai togel. Saksi RCI kono list down kasi taruk semuo jangan tinggal. Ado duk dalam kubor kito gali bagi bangkit semulo. Kito tanyo sampai buleh cerito hal sebonar eh yang buek onar kek Malaysio ni kalau bukan UMNO BN punco asal-usulnyo. Go Jang SPRM Go. Jahanamkan cucu cicit UMNO BN dan saki baki Abdullah Bin Ubai dalam Pas.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja