Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

26 December 2021

Pandai-Pandai Lah Nak Hidup

Bhai/DeeDee semua...

Kerajaan Persekutuan dah bagitau.... Takdak i-Citra RM10000 dari KWSP lepas nih... Takdak... Zilich.. Nada... Yillek...

Huhuhu.... Pandai-pandai la nak hidup ... dah kena banjir tue... jahanam 100% peralatan rumah tue... pandai-pandai la pinjam ngan Ah Long... Along... Ceti .... Hahaha

Kerajaan bagi bantuan RM1000 tue cukup untuk beli mcam-macam.... jangan gatai la nak pakai dapor gas... pakai ja dapor kayu... kipas angin ... tak payah beli... bukak ja tingkap.... tv dan radio bukan keperluan utama pon... peti ais... tak perlu pon ... atok nenek dulu elok ja hidup tak pakai peti ais.... seterika pun tak perlu... letak ja bawah papan...

Katil... tak perlu gak... tidur ja atas tikar .... atau kotak... Hahaha

Baa Beek punya Kerajaan Ismail Sabri.



3 comments:

  1. Tapi melayu tetap undi bang*at2 ini

    ReplyDelete
  2. U: luit- luit, mana lu lali.
    Luit - luit: U sulah makan lo...

    ReplyDelete
  3. RM1000.00 tu banyak oooo, beli katil satu set dengan tilam dan bantal baru 50sen, beli sofa satu set baru 70sen, beli perkakas dapur lengkap baru seringgit 30sen beli tv 20 sen, lenkap beli perkakas satu rumah lebih lebih RM50.00 ada baki RM950.00 banyak tu....boleh beli kereta baru....

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1