Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

22 December 2021

Noh Omar Nak Sekolahkan MB Selangor

Bhai/DeeDee semua...

Pergh.... Noh Omar nak sekolahkan MB Selangor tue... Hahaha... Kepala bana dier la... Nak tunjuk samseng... Hahaha... Dier jadi Pengerusi MKN Negeri Selangor ,.... lagi nak menyalak bising menyalahkan orang lain atas kegagalan MKN Selangor menguruskan bencana banjir...


Bangkai betul lar Noh Omar nih....

Noh berkata sebenarnya terdapat dua jawatankuasa berdasarkan dua arahan.

Katanya, arahan nombor satu (pengurusan keselematan negara) dipengerusikannya manakala arahan nombor 20 (pengurusan bencana) bawah Amiruddin.

“Saya nak sekolahkan MB Selangor ini supaya MB Selangor ini memahami arahan-arahan dan pentadbiran kerajaan.

“Kalau sebagai menteri besar beliau tak memahami arahan-arahan pentadbiran kerajaan, maka sebab itu kita lihat persiapan banjir Selangor kelam kabut,” katanya.


Adeh la.... Kalu Arahan Nombor 1 pon Pengerusi tak boleh nak mulakan... macam mana nak sembang pasai Arahan Nombor 10... bangang betul la Noh Omar nih... huhuhu



4 comments:

  1. DAP MCA MIC Jho Low Justo Datok Nikky kartel Judi Online semua tepok tangan ketawa terbahak guling guling lagi tengok Melayu bercakaran lagi.. Suma kaum di atas goyang kaki garu telo tak buat apa apa sumbangan masa pendemik mahu pun banjir... Melayu jugak kena main lagi...

    bodo nya tak abis abis..!!

    Dalam semua hal semua maki hamun di lepaskan semahu mahunya.. DAP lansung tak ada bunyi.. MCA lansung tak ada bunyi MIC lansung tak ada bunyi.. semua jadi tikus mondok dan labi labi menyorok dalam kerabang masing masing.. yang mamak fitnah jijik lansung tak bersuara mungkin kenjang otot di IJN sebab kena cas bateri yang dah expired..semua kaum pendatang dan baruanya tak turun padang menghulurkan bantuan pada mangsa banjir...!!

    DAP MAC MIC Jho Low Justo teok tangan tengok haru biru kaum Melayu bercakaran lagi salah menyalah satu sama lain....

    Bodooo bodooo... masa senang melayu kena bodoh masa susah pun melayu jugak kena bodohh...

    Tatau lah bila Melayu nak padai...

    mcm kepala punai semua nya..

    Puiiii...!!

    ReplyDelete
  2. strategi tu bang. masa ni nak pedajal kerajaan negeri selangor. kalau org waras boleh jer bertindak tanpa usul2 politik kerana rakyat. dari dulu hingga loni camtu ler perangai dia.

    ReplyDelete
  3. Menteri celaka. Sombong dan bongkak.

    ReplyDelete
  4. I wish to ekonterulet,ekonterulet noh omar for his excellent service to the community. Konterulet noh omar. Keh keh keh

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1