Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

18 September 2011

Bendera Malaysia

Hahaha... Diorang kata Tanah Melayu nih tak pernah kena jajah.... abis tue kalu tak dijajah... persal Bendera Malaysia la nih mirip macam bendera Amerika Syarikat... errr... atau kiter pernah kena jajah oleh Amerika Syarikat... hahaha

Cuba lu tengok Bendera Malaysia yang dinamakan Jalur Gemilang nih... ader tak motif dier samer dengan Bendera Amerika Syarikat... hahaha... samer la bhai.. sebijik sebuntat... hahaha

Sepatutnya Bendera Malaysia adalah seperti yang dibawah nih... baru lah betul... So.. kepada sesapa yang boleh cetak bendera Malaysia yang sewajarnya nih... gua nak tempah beli... nak tempah dalam 100 keping... saper boleh buat???

4 comments:

  1. tak boleh.. mesti ada kaler biru...mula mula buat garis tengah menegak. petak setengah kiri kaler biru gelap (kalau PR menang boleh tukar biru cair) then letak bulan bintang kat tempat biasa. seblah lagi bahagikan kepada 14 bahagian melintang... kaler putih merah... tak sama bendera US pun kan..

    ReplyDelete
  2. http://yasirtamizi.blogspot.com/2012/08/bendera-malaysia-yang-sebenar.html

    ReplyDelete
  3. buret je bongok blogger nie malaysia nie dh aman ko jebuduh berbakol2 brani kluar tv r bendera ko tu .. citeletup ta gune r brader .. hidup kt dunia ni sementara la ,haaa ni lipan bara .. jgn ko cabar , pantang nenek moyang .. jgn lupa sembahyang , solat taubat jgn lupa ..

    ReplyDelete
  4. Jalur Gemilang persis US flag, Apa bedanya Sang Saka Merah Puteh? persis panji Singapura dan juga Indonesia...Heran dih. Udah, udah..

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja