Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

20 September 2011

Infrared La Konon....

Hahaha..... dulu depa nih terkedu biler semua orang lain gelakkan depa pasai publish gambar CCTV hitam putih.... hahaha.. walhal sekarang nih berlambak CCTV cap ayam yang harga murah tapi full color... siap ader versi HD lagie.... hahaha....

Lepas tue... biler ader footage baru yang berkaler (gambar kat lif) dari CCTV lain... mula ler depa dapat idea yang cover balik isu imej video dalam CCTV lucah tue datang dari sumber CCTV berinfrared (Infra Merah).... hahahaha....

Siap cover guna isu infrared nih pasai blogger dan orang lain rasa pelik.. apersal warna baju tarak sama... hahaha.... tak match... siap baju Dato T dalam gambar CCTV color berwarna biru atau gelap... tetiba dalam versi infrared... baju tue boleh jadi cerah... putih kot.....hahaha...

Yang lawak lagie tue... loyar buruk Zulkifli Nordin pon percaya bulat-bulat aper yang PapaGomo katerkan tue... siap dier tambah ajinomoto.. dan sahkan bahawa footage asal tue datang dari imej CCTV Infrared... hehehe.... sebab itu baju jadi warna cerah.....

Bhai... tolong aaa... guna la akai skit... jangan guna lubang buntut macam Saiful Bukhari Azlan tue... hahaha...

Kalu betul la gambar asal tue datang dari CCTV Infrared... pasai aper talipinggang warna gelap yang memang sepatutnya gelap... tetap kelihatan gelap dalam imej CCTV Infrared tue... hahaha.. walhal baju yang berwarna gelap ... boleh bertukar kaler jadi cerah... putih.... hahahaha....

Tak tahan pecah perot gua la... tak larat la nak ulas nih... infrared la konon.... wei... buat blogger UMNO/BN macam ParpuKari... PapaGomo... Kickdefella... RockyBru ... dan Zulkifli Nordin tue... tolong aaa... jangan memalukan diri sediri... pi la masuk balik kelas sains.... hahaha... korang nih... kalu pon dah bodoh dan bangang... jangan la kasi orang lain tahu lu bodoh dan bangang... hahahaha

3 comments:

  1. aku pn turut tersengih2 baca artikel ni.
    mmg lawak ler diorg ni.
    sains A+ tu.
    hahahahahha.

    ReplyDelete
  2. aku rasa ko yg banggang.. kekekeke... cari fakta best sikit... kekekeke.. dah tali pinggang pulak kekeke kah kha kah

    ReplyDelete
  3. Buat Anonymous September 20, 2011 7:37 PM

    .... Hahaha... kalu takder telor... jangan nak buat komen kat sini... hahaha... pi main jauh jauh dalam kain UMNO... hahaha.... orang yang ader telor jer boleh komen kat sini... lain kali guna la identiti... awat... pondan ka... sebijik sebuntat samer macam Natasya Bapok tue... hahaha....

    Kalo lu punya ilmu sains cap ayam... tolong aaa.... mana belajor dalam infrared warna yang hampir samer akan berbeza kaler dier... bodoh aper... baju gelap boleh jadi cerah.. tapi talipinggang gelap tabley jadi cerah...

    Aper la bangang sangat lu nih... itu pon tarak tau ka... Itu la... masa sekolah... tido.... hahaha...

    Warna boleh jadi contrast... hahaha... lawak...

    Pi balik skolah la woi... gua rasa aaa.. pasai masa kecik lu nih masuk Tadika Kemas kot.. pasai tue la bangang... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja