Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

10 September 2011

Sebijik Sebuntat

Pakar Sejarah Malaysia mengatakan bahawa Malaysia/Malaya tidak pernah terjajah... cuma pernah ditadbir oleh British... walhal... lebih 400 tahun negara kiter terjajah.... oleh Portugis, Belanda, Inggeris dan Jepun...

Isu tak pernah dijajah nih sebijik sebuntat macam pakar sejarah Thailand mengatakan bahawa Thailand tak pernah dijajah oleh mana-mana kerajaan/negara... walhal pernah satu masa lebih 30 tahun Thailand dijajah dan ditakluk oleh kerajaan Burma dibawah tiga orang raja perempuan...

Hahaha.... sejarah pon nak tipu ker.. sejarah pon nak kuntau ker... hahaha... lawak.. lawak...

Aper nak jadi la.... kali lama mangkuk-mangkuk kangkung dan kongkang yang bergelar professor nih mengeluarkan kata-kata dan pandangan mereka... lagi terserlah la kebanganggan tahap gaban depa nih... hahaha... kesian betul la.... kalu mangkuk sebangang ini dilantik menjadi professor.. tentulah yang menjadi pensyarah sejarah kat Malaysia nih mesti bangang jugak.. sebab kalu nak dilantik menjadi professor nih... kena la menjadi seorang yang "Super Bangang"... baru la hebat... hahaha

Lepas nih plak gua nak tengok aper lagie kebangangan yang akan keluar dari mulut professor bangang nih... (err... gua rasa aaa .. depa nih bercakap menggunakan punggung)... hahaha...

10 fakta yang mangkuk kongkang bergelar professor nih cakap.... 15 tabley nak dipercayai... hahaha.... buat malu IPTA kat Malaysia jer la..... hahaha... bodoh...

1 comment:

  1. kan aku dh cakap.
    professor bangang anjing.

    *sori tuan rumah*
    kihkihkihkih.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja