Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

13 September 2011

Orang Utan?

Hahaha... aper ke halnyer tajuk komentar gua hari nih.... Orang Utan? .... hahaha... relax bhai...

Gua dapat khabar yang Australia bercadang nak ajar Malaysia cara terbaik menangani hutan yang mana secara tidak langsung akan menyelamatkan Orang Utan.... Mengamuk la gua dengar itu Bernard Dompok marahkan Australia... hahaha..

Tapi takper.... Australia tue pernah dijajah bhai... dijajah oleh British.. sedangkan Malaysia tak pernah dijajah (kalu dengar citer itu Zainal Kling la... hahaha)... cuma mungkin Malaysia pernah dijajah oleh Amerika Syarikat pasai bendera Jalur Gemilang samer design dengan Bendera US... hahaha...

Kesian betul la gua.... isu Orang Utan nih pon boleh jadi bergaduh besar... hahaha... yer la... nak buat camana... kan Malaysia sendiri suka tukar-tukar sejarah... Sejarahnya... Orang Utan tue bukan hanya duduk di Sabah atau Sarawak jer bhai... dier ader diseluruh kepulauan Borneo... hahaha....

Gua rasa aaa... patut Orang Utan tue antar wakil depa duduk dalam Kabinet Kerajaan Persekutuan... sebab kabinet nih dah jadi macam dipenuhi ungka, lotong, siamang dan pelbagai lagi hidupan liar... sebab itu la depa boleh lupa sejarah.... hahaha....

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja