Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

12 September 2011

Malaysia DIjajah Amerika Syarikat

Hahahaha.... lu tarak percaya ka bhai... hahaha... Malaysia sebenarnya pernah dijajah oleh Amerika Syarikat.... lu jangan plak tak percaya.... tunggu dan baca abis hujah gua dibawah nih... hahaha...

Hahaha.... British pernah menjajah dan menguasai dua negara nih... Australia dan New Zealand.... Australia nih dulunya adalah sebuah pulau yang dijadikan penjara oleh Kerajaan British... semua pesalah dari British dihumbankan ke pulau nih....

New Zealand plak aderlah tempat dimana koloni pegawai penjara dan keluarga mereka tinggal... depa akan menggunakan kedudukan New Zealand yang hampir dengan Australia sebagai lokasi untuk mengawal dan mentadbir penjara di pulau Australia... Ini sejarah bhai... sejarah dunia yang susah skit nak ditipu atau diubahsuai... tak macam sejarah Malaysia...

Kedua-dua negara nih... Australia dan New Zealand yang dijajah oleh British menggunakan logo/imej Union Jack sebagai sebahagian dari motif bendera negara tersebut.. lu tarak percaya... tengoh bawah nih..

- Ini bendera New Zealand

- Ini bendera Autralia

Bendera British (United Kingdom) lu orang sumer mesti sudah tau kan... hahaha...

Jadinya.... Kalu Malaysia pernah dijajah oleh British.. tentulah Malaysia nih bendera dier mesti samer ataupun lebih kurang macam bendera Australia atau New Zealand nih.... hahaha... betul dak... wei.. sabor.. sabor.. lu jangan kata India takder pon guna motif Union Jack... hahaha.... sebab kat India depa berperang ngan British untuk mendapat kemerdekaan depa.... hahaha... baca sejarah la bhai...

Tapi .. cuba lu tengok dan selidik bendera Amerika Syarikat dengan Malaysia.... hahaha... kan ker ader mirip... samer.... sebijik sebuntat.... hahaha.... Itulah maknanya Malaysia sebenarnya dijajah oleh Amerika Syarikat... sebab bendera Jalur Gemilang tue samer dengan bendera US... hahahaha....




Hahaha.... lu tarak percaya lagie ker... hahaha... wei.. sedarla... kalu ikut aper yang Zainal Kling dan MPM tue cakap... Malaysia tak dijajah oleh British... hahaha.... sebab Malaysia nih dijajah oleh Amerika Syarikat... hahahaha

2 comments:

  1. kahkahkah.
    lawak gile.
    patut la norazamfaizul ntah ape name tu kena tembak.
    kes bendera malaysia sama cam bendera amerika kot!
    kahkahkah.

    ReplyDelete
  2. Bhai....

    Hahaha... gua rasa la sebab tue la arwah meninggal.. sebab sniper nih cuma tengok sekali imbas jer... itupon bendera kecik jer... dan design nampak cam samer... tue yang kena bedil tue...

    Kena tukar la bendera... nampak sangat la macam Malaysia nih adalah bekas tanah jajahan Amerika Syarikat.... hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja