Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

12 September 2011

Bukit Pekong?

Hahaha..... Bukit Kepong ker Bukit Pekong..... hahaha... Nampak macam Bukit Pekong? ... hahaha...

Bhai... ini bukan cap ayam punya cerita... ini cerita Bukit Pekong... Bukit yang mana menyebabkan pekong-pekong terdedah... silap hari bulan... bukan pekong jer yang terdedah, terselak... tapi abis semua yang didalam kain... hahaha....

Bhai... giler nih ader macam-macam jenis giler... Ader giler janda... ader giler duit... ader giler skim cepat terlungkup (kaya) ... ader giler namer... ader giler pangkat.... ader yang sengaja buat-buat giler...

Isu Malaysia dijajah beratus tahun oleh orang asing pon ader yang buat-buat giler katakan takder kena jajah... ini sejenis penyakit bhai... tarak ader ubat...

Sebab itu la gua kata... isu nih bukan sekadar isu Bukit Kepong... tapi isu Bukit Pekong.... hari-hari ader yang terbukak pekong yang mengesahkan diorang nih giler...

Contoh giler nih lu orang boleh lihat macam Mahathir yang katakan Tunku Abdul Rahman tue giler pi mintak kemerdekaan ngan British... sedangkan British tak jajah pon negara nih... hahaha...

Zainai Kling tue pon samer giler sampaikan boleh citer yang secara teknikal Malaysia tak pernah terjajah.... baik citer secara teknikalnya Malaysia masih lagi memiliki Singapura... hahaha... budus nak mampus... hahaha...

Kes Bukit Kepong tue ... tahun 1950... masih dibawah kuasa British.... tapi... boleh depa kata yang Bukit Kepong tue dibawah Kerajaan Johor... dan Johor telah merdeka awal... gilos.... sebab itu la gua kater yang isu nih adalah isu Bukit Pekong....

Hahaha...

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja