Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

20 February 2012

Tindakan Tidak Professional

Mmmm.... bhai... gua ader satu story nak citer kat sini hari nih....

Lu tau kan Hassan Ali ader tarak puas hati ngan beberapa orang kat dalam PAS .... gua rasa lu orang memang tau pasai nih.... hahaha....

Hassan Ali tue katanyer aderlah dari golongan terpelajar... ader PhD lagie.... patutnyer takder la dier buat tindakan tidak professional... tapi... rupanya ... walaupun terpelajar... tapi masih lagi berfikirang macam Melayu Kuno... Melayu Hutan bak kata AdukaTaruna...

Dier cukup marah kat beberapa orang... tapi habis di jaja segala macam citer (termasuklah fitnah dan bermacam bagai ajinomoto) kepada merata orang... sebijik macam satu peribahasa Melayu... "marahkan nyamuk abis kelambu dibakar" .... hahaha... yang lagi lawak tue... dier dok jaja segala macam citer tue bukan kat orang PAS... ahli PAS... tapi... dengan orang-orang yang takder kena mengena dengan PAS...

Alasan yang Hassan Ali bagi pasai perbuatan dier... aderlah supaya orang lain tak tertipu dengan mainan PAS.... yang lawak tue... orang yang takder kena mengena dengan politik kepartian pon dibabitkan samer... Hahaha... Hassan Ali.. Hassan Ali...

Nampak sangat la terdesak sangat nak cari pengaruh... nampak sangat la terdesak nak kasi PAS terbongkang... sampaikan sanggup jaja segala macam citer keapda orang-orang yang tak berkaitan... Hahaha...

Wei... Hassan Ali... tolong aaa... jangan buat kerja bodoh aaa... lu kan ader kelulusan tinggi... pakar motivasi lagi... akai taruk kat lutut ker... hahaha... buat malu jer institusi akademik yang bagi lu punya sijil mijil... Jangan jadi macam budak-budak...

Tolong aaa... ikut saluran yang betul dan kepada audiens yang betul... jangan mengelejat tak tentu hala sampaikan semua orang yang tak berkaitan pon lu kasi "enter frame" ... Hahahaha....

Takkan gua nak ajar lu cara macam mana nak handle dan settel semua benda ... tarak syiok la wei.. takkan lu yang ader PhD tabley nak pikir secara waras.... atau lu memang sudah tarak waras skarang nih... hahaha...

Hassan Ali... Hassan Ali...

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja