Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

22 February 2012

Statement Syirik Dari Harussani

Harussani dalam program JATI ader mengatakan bahawa ""Raja itu adalah bayang Allah di bumi ini." ...

Dier mengatakan bahawa ini adalah satu daripada hadith Rasulullah S.A.W ... err.. walaupun gua bukan pakar hadith... malah gua tak pernah pi berguru dengan mana-mana guru hadith... gua amat pasti dan konfiden bahawa hadith yang dibawak oleh Harussani ini ader Hadith Palsu...

Dan dalam konteks Allah itu adalah satu... maka statement dari Harussani ini gua berani klasifikasikan sebagai statement syirik... Dan gua berani mempertahankan hujah gua...

Ini kerana... aderlah mustahil dan bersalahan dengan sifat 20 Allah Taala mengenai perkara ini...

Statement syirik dari Harussani nih memang pada gua ... sesat dan boleh menyesatkan....

Demi Allah ... statement syirik dari Harussani ini pada gua bersamaan dengan pengaruh agama Hindu .... dan jugak bersamaan dengan pengaruh agama Kristian Triniti.... macam celaka jer ader Mufti macam nih.... sesat lagi menyesatkan...

Kalu nak bodek Raja sekalipon janganlah sampai gadaikan aqidah.... bodoh....

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja