Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

15 February 2012

Artikel Backup Najib ... Hahaha

Bhai... gua hari nih bercadang untuk menyelami hati dan perasaan Najib Razak.... hehehe...

Seperti mana yang lu orang tau... macam-macam kata nista... tuduhan dan sebagainya yang telah dilemparkan kepada Najib Razak.... macam-macam boleh kita baca sama ader dialam maya (Facebook, Twitter dan sebagainya) ataupun dalam media bercetak...

Malah ramai yang tibai Najib Razak dari depan.. belakang.. atas .. dan bawah... hampir semua sisi... dan yang gua respek tue... Najib Razak boleh buat derk jer... boleh pulak takder melenting tak tentu hala.... hahaha... yang ini gua respek nih...

Yang lagi best tue... ramai yang tau tau hujung pangkal punca dok amik peluang tibai Najib Razak... siap tambah ajinomoto lagie... hahaha... yang lawak tue... orang tue ader yang tidak kenal pon secara peribadi ngan Najib Razak nih... hahaha...

Tue la yang gua lagi respek tue... Najib Razak masih lagi maintain cool.... dan sepertimana yang lu orang tau... gua berani jamin... yang Najib Razak tue ader plan dan strategi dier... hahaha... cuma tunggu masa dan ketika yang seswai jer...

So... kepada yang tibai dan bantai Najib Razak tue hari-hari kat sana sini tue.... aper kata lu orang amik langkah berani skit.... kalu cukup bukti... aper der hal....dakwa jer Najib Razak tue... errr... atau korang takut Najib Razak akan gunakan peluang di Mahkamah untuk tibai balik kat korang "once and for all" ... hahaha....

Hahaha.... aper-aper pon... bola bukan hanya boleh berada dikaki lu orang.. tapi bola jugak boleh berada biler-biler masa dikaki Najib Razak.... hahaha...

(p/s: Artikel ini gua tuliskan dengan tujuan "membodek" Najib Razak.... hahaha)

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja