Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

03 February 2012

Strategi Test Market Menjadik

Hahaha... Akhirnya.... strategi test market menjadik ... hahaha... memang best la orang tue... kalu tak buat strategi camtue.. lu ingat orang tue ader peluang ker... hehehe... tambah plak dalam keadaan masih ramai askar bawahan yang cuak ngan leader depa yang diketahui berpakat dengan musuh....

Hehehe.... Bhai.. dalam bisnes.. ader banyak cara nak tengok pasaran... satu cara aderlah dengan mintak kerjasama daripada syarikat yang buat kajiselidik atau market analysis... satu lagi cara aderlah dengan terjah sendiri ... buat kajiselidik...

Dan yang paling best skali... gunakan strategi reverse psychplogy... hahaha

Nampak gayanyer... ader orang tue menggunakan strategi reverse psychology.. dan hasilnyer aderlah positif... berjaya... hahaha... teknik reverse psychology nih biasanyer bebudak yang selalu buat...

Contohnyer.... kalu mak bapak takmo belikan permainan ker.. pakaian ker... kasut ker... budak tue akan buat-buat merajuk... taknak makan... silap-silap berguling-guling atas lantai untuk tarik perhatian orang sekeliling... biler mak bapak malu alah... pasai anak dier buat kelaku kat depan ramai orang... makanyer... mak bapak tue akan turutkan jer aper sajer permintaan budak tue...

Inilah teknik reverse psychology yang "TERBAEK" ... hahaha...

Dan inilah yang ader orang tue buat... hahahaha... mula-mula... dier test market dengan kuarkan statement merajuk... kata dah penat.... walhal ... semua nih cuma mau test market jer... lepas tue... sorang dua akan pikap isu yang dier bawakkan tue.. last-last kena pujuk dan bagi gula-gula... dan janji kasi dier spot untuk PRU13 akan datang...

Maknanyer... skarang dier sudah dapat confirm spot... tak perlu nak bersaing dengan orang lain.. sudah confirm.... hahaha... kan best camtue... lepas nih mesti ramai yang akan ikut jejak dier nih... guna teknik test market yang samer.... hahaha....

Tarak caya ker.... hahaha... lu tengok lah nanti biler maser dah makin hampir....

Untuk orang tue... hahaha... Gua gelak jer... sebab strategi dier nih dari awal lagi gua dah boleh baca... walaupun ramai lagi yang tak perasan strategi nih... hahaha.... bhai... lu orang sudah lambat la... hahaha

1 comment:

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja