Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

31 December 2015

Inilah Kebodohan Maha Hebat

Bhai/DeeDee semua...

Bila gua baca kenyataan akhbar ini... Gua tersedak... gua gelak... dan gelak lagi.... Susah nak berhenti gelak benda nih.... Betul bhai... memang susah nak berenti gelak... Hahaha ... Giler siot...

Macam mana la si mamat Zuhdi nih boleh merapu meraban nih... Hahaha...

Gua terus call bos Agensi (bekas tempat kerja gua dulu) tanya dier aper hal jadi cerita camnie... Hahaha... bos Agensi pun gelak besar dulu baru la boleh jawab soklan gua... Dier kata mamat Zuhdi ni... yang katanya Pengarah Penyelidikan PAS Pusat tue... sebenarnya hidup dalam halusinasi.. Hahaha

Hahaha.... memang gua dah agak dah.... mamat Zuhdi ni memang camnie... Hahaha

Bos Agensi kata... kita kena kekalkan orang macam nih dalam PAS... baru senang kerja kita... Hahaha... betul gak tu... kena ramai orang macam nih dalam PAS .... supaya mudah gerak kerja Agensi nak jalankan... mudah untuk Agensi membentuk persepsi... mudah untuk Agensi untuk menentukan hala tuju sesebuah organisasi.. mudah untuk Agensi mengawal.... Hahaha

Terbaiklah Zuhdi.... halusinasi tahap gaban... cayalah...

Hahaha.... teruskanlah.... lagi banyak lu punya statement camnie... lagi mudah kami nak kontrol Hadi Awang dan geng dier... lagi mudah Agensi nak mencorakkan keputusan PRU14... Hahaha.... terbaik.... Kalu macam nih seterusnya... Lagilah best.... Hahaha

So...... memang lawak la politik Malaysia nih... cukup mudah nak Agensi membuat kerja.... Hahaha

Zuhdi cakap DAP nak beri dana RM1.2 bilion dan buat kem Israel di Malaysia

5 comments:

  1. dia dah jadi ejen umno ..... cuba check akaun banknya, tentu ada masuk duit juta-juta sebahagian dari Rm2.6 bil. dalam akaun najib tu......

    ReplyDelete
  2. Jika dikumpulkan jumlah kutipan tin milo selama ini, ia tidak sampai pun 5% daripada jumlah RM1.2 bilion tu. Tu pasallah Zuhdi cemburu angat ati naik angin satu badan. Cer DAP bagi sikit pada PAS sejumlah wang yang besar, aku yakin Zuhdi dll walaun dlm PAS akan mengunci mulut mereka.

    Tapi aku lebih yakin, ini semua fitnah terbaru ciptaan Zuhdi, kah kah kah...

    ReplyDelete
  3. ajengc banyak lani
    mamat ni dari 1ajengc jugak jangan buat buat telupa pulak
    dalam ajengc ada ejengcial
    hati hati saudara sakalian
    dulu piraun ada bala ejengc dia jugak
    sampai hari mampuih jugak

    ReplyDelete
  4. Korang tak percaya...DAP akan takluk dunia bersama Zionis, bukan Malaysia saja tau!

    ReplyDelete
  5. Bagaimana pulak dengan cerita tentang makhluk planet DM1B, yang dah berjaya memberikan komunis2 China peluang menakluk sebahagian besar tanah2 kat Mesia ni untuk dibuat pusat mengaut duit orang2 melayu? Duit yang telah ditawarkan bukan sahaja 1.2 billion tetapi atas kepandaian para2 penyamun yang sudah mengasah bakat menyamun mereka selama 56 tahun memerintah Mesia, makhluk BM1B terpaksa mengosongkan poket mereka sebanyak 2.6 billion untuk membayar wang derma. Bahkan bukan sahaja kem malahan bandar pun dah berjaya dimiliki oleh puak2 komunis tu. Tu tak cerita lagi tentang puak2 komunis tu "control" nadi penggerak negara iaitu tenaga elektrik. Setakat nak bukak kem aje, tu semua angan2 je la, Dr Zuhdi! Kuasa asing bukan nak kem diaorang nak hartanah, perniagaan dan juga aset2 strategik negara yang sekarang ni dibawah seliaan Najib dah pun berjaya diaorang miliki! Apa lah puak2 serban besar ni, asyik2 Israel! Sikit2 Yahudi! Tu UMNO dah jual negara kat komunis tu masih tak nampak lagi ke? Apa le bangang nye doktor ni?

    Nick.
    Cape Tiger.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja