Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

13 December 2015

Gelombang Biru Hijau

Bhai/DeeDee semua...

Lama sungguh la gua tak tulis kat sini... Hahaa.... Sibuk sebenarnya.. Tapi bukan gua tak amik pot pasai PAU 2015 tu... Hahaha.. Cuma malas nak kasi glamer itu event.. Hahaha... Event yang penuh dengan bodek dan ampu... Event yang nak bagi isi tembolok puak-puak yang menganga tak dapat makan,...

Hahaha... Event yang tiada hasil tuntas buat kaum Melayu... Setakat gempak boleh la... Setakat sembang boleh la....

Nih ader plak citer nak buat Gelombang Biru .... Hahaha... Tak kisah la warna apa Gelombang tu... Biru ka hijau... Semua cuma mau kasi isi tembolok ja.... Setakat rembat dana tapi kerja dan hasil out... Ngarut... Gua ingat dulu ramai cytro UMNO/BN nih dapat sponsor duit dan laptop... Ramai yang rembat... Tapi I ang lawak tue kaki rembat barang tue sumer bukan kaki media sosial... 

Tulis artikel pon kelaut... Ntah berapa bulan sekali.... Tapi pasai kabel.. Semua rembat.,.. Hahaha

Itu lagi UMNO/BN ader hati ingat boleh menang mudah pada PRU14..... Hahaha... Lawak siot... Hahahha

Hancusss

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja