Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

08 October 2010

Kalau Tak Kotor Bukan Pilihanraya Namanya

Setiap kali ader pilihanraya .. tak kira la kecik kemetot atau besar gedabak.. isu-isu bodoh pastinyer berkumandang... isu berkaitan dengan maksiat... zina... arak... judi.. pastinya akan dicanang seluruh pelusuk kampung dan bandar... Sampaikan bercawat kote lah semua pihak membawa labun yang sama...

Tak kiralah belah mana... belah baik ker jahat... sama jer... yang sana kata sini jahat nak mampus... yang sini kata yang sana cilakak nak mampus... alih-alih yang mampus sebenarnya adalah pengundi yang terlajak ikut sentimen bodoh... mengundi dengan kepala lutut.. dan bukannyer menggunakan kepala hotak....

Itulah orang kata... kalau tak kotor bukan pilihanraya namanya.... hahaha

UMNO/BN dah memulakan dengan mencanangkan isu kes liwat yang kononnya Anwar Ibrahim lakukan... Dulu diorang gunakan full swing Saiful Bukhari Azlan... la nih diorang tambah lagie... siap guna Rahimi Osman

Lepas nih saper plak....

Tak boleh ker diorang sumer nih berkempen secara professional.... kalu diorang tak tau... mari sini gua sekeh kepala sorang-sorang.... macam budus... macam bangang.... hahaha .. Aper nak jadi aaa ngan Malaysia nih...

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja