Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

25 November 2018

Demo ICERD

Bhai/DeeDee semua...

Bagi chan la kat UMNO nak anjurkan demonstrasi jalanan... biarkanlah... dulu masa UMNO di puncak kuasa... UMNO kata tak perlu pon demo... buat sesak jalan ja... buat rugi bisnes ja...

Lagi pun sejak berteman sejati dengan PAS ni... UMNO nak jugak belajar macam mana nak kendalikan demo jalanan... Unit Amal PAS kan ader .. boleh bagi tunjuk ajar...

Yer la... UMNO teringin gak nak rasa macam mana sedapnya gas pemedih mata (tear gas) masuk dalam paru-paru... rasa lemaknya.. rasa nikmatnya menyedut asap pemedih mata tue...

Hahaha... itu belum masuk rasa sedapnya air asid dari water cannon yang ada iras-iras rasa Coke ... hahaha ... baru la sedap dapat rasa basahnya air tue kena badan... at least takder la panas sangat...

Aper pon... kesian la skit kat FRU... dah lama diorang berlatih... tapi sejak dua tahun ni takder peluang FRU nak aplikasikan teknik membantai para peserta demo jalanan dengan cota dan rotan.... kesian la kat FRU kita... Bila lagi nak dapat peluang...

Aper pon... mungkin kita ada peluang nak amik gambar yang cun sikit .. masa Bersih 3 itu hari ader keter PDRM terbalik pasai driver dier nak tunjuk eksyen sangat... kali ni nak tengok pulak apa demo ICERD boleh buat...

Takkan tak boleh lagi hebat... Kan Lokman Adam dan Elli ader... Hahaha.... kali ni kita adee chan la nak tengok PapaGomo berdemo sebelah menyebelah ngan Nasruddin Hassan Tantawi... Hahaha...  . PapaGomo tu bhai.... hahaha

Paling gua nak tengok... adakah Nik Abduh akan lead Pemuda PAS... nak harapkan anak Abdul Hadi Awang si Khalil tu lead... lupakan sajer la... mamat tue dari dulu lagi takder telor.... Hahahaha

Hahaha.... jangan riso... gua akan hadir demo tue sekadar untuk amik gambor... hahaha... sebab nak buat bahan bukti dan sejarah.... Hahaha... betapa lemaunya demo UMNO dan PAS ni....

Hahahahahaha.... banzai...

6 comments:

  1. Ini demo ke boikot? Kena confirm betul betul.

    ReplyDelete
  2. Hadi cakap banyak. Patut hadi lah lead demo ini spt seorang pejuang islam tulen. Disertai senik, razman, abduh.... Tak undur walau pun kena bantai tear gas atau cota

    ReplyDelete
  3. dulu pakatan coin lambat lepa saaja nak demo
    tak kira isu
    kalu smapai depan kandang babi pung sanggup
    lani puak lain pulak nak demo

    elok jugak tunjuk kat puak cilako tu
    jnagan nak kurang ajar sangat kat tm

    ReplyDelete
  4. Biarlah diaorang berdemo. Apa ada masalah. Baru jadi kerajaan dh lain perangai aku tengok. Yg sembang kencang dlm ni pun bukan penah turun pun dulu... Hehehehehe

    ReplyDelete
  5. Dulu media pencacai umno utusan dan tv3/4 kata demo akan jejaskan bisnes dan laluan kenderaan. Skrg otak lobak buat tak apa pula.....HIPOKRIT!!

    ReplyDelete
  6. Polis tiada halangan himpunan 8 Dis - UMMAH
    KUALA LUMPUR: Tiada halangan oleh pihak polis kepada Gerakan Pembela Ummah (UMMAH) meneruskan himpunan perdana menolak Konvensyen Antarabangsa Mengenai Penghapusan Segala Bentuk Diskriminasi Kaum (ICERD) pada 8 Disember ini.
    Malah kerjasama sepenuhnya akan diberikan oleh pihak berkuasa untuk menjamin kawalan keselamatan para peserta pada hari himpunan itu.
    JOM TURUN KL 8 DISEMBER..

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja