Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

18 November 2018

Kaduk Naik Junjung

Bhai/DeeDee semua...

Nih nak bagitau semua... bila dah dapat kuasa tu... dah dapat jawatan tue... jangan sombong dan berlagak... jangan riak, ujub mahupun takbur...

Sebab...

Kalu nak jatuh tu... kalu nak terbongkang tu... kalu nak tertumuih... semua tu sekejap ja... hilang jawatan dan kuasa tue split second ja... sekelip mata ja...

So....

Jangan ingat Harapan menang menewaskan BN tu kira dah hebat dah... kira dah otai... wei... yang naikkan lu tu adalah orang ramai... mengkalu diorang dah tak nak support... tunggu masa ja la... sedar la skit diri tue

Nih dok berangan rasa hebat... so tunggu masa la.... tak lama pon....

Babai... ngantuk dah ni...

1 comment:

  1. Tak guna...zamani no3...ni awak la punya pasal.....pi tidoq....semoga mimpi kn kejar hantu

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja