Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

25 March 2021

Annuar Musa Bekap PAS?

Bhai/DeeDee semua...

Hahahahahaha... pendek jer gua nak tulis.... 

Gua gelak besar biler Annuar Musa sound pihak yang bagi kata dua pada PAS.... hahaha... sejak bila Annuar Musa bekap PAS nih?? Sejak kuasa dan jawatan akan terjejas ka?? Hahahaha 

Karang tak sempat dier nak rasa hasil kerjabuat dier di Kampung Baru kot?? Hahahaha



2 comments:

  1. dikala pkmb goyang
    pas jadi pujaan bila depa kuat pas pasti jadi cercaan
    pas nak hji dilaksanakan pkmb tak mau
    sejarah tak pernah menipu

    Pemimpin Korup Masih Bercanda

    ReplyDelete
  2. PRU15:Tun kata Pejuang Tak Mungkin Jadi Kerajaan, Tetapi...kuang kuang kuangggg..!!

    Ada kemungkinan Parti Pejuang Tanah Air (Pejuang) tidak sempat didaftarkan menjelang Pilihan Raya Umum ke-15 (PRU15), akui Pengerusi Interimnya, Tun Dr Mahathir Mohamad.

    Namun begitu, Ahli Parlimen Langkawi itu berpandangan, Pejuang masih boleh menentukan gabungan mana yang bakal menerajui Putrajaya, selepas keputusan pilihan raya ditentukan.

    Tun berkata, sokongan Pejuang hanya akan diberikan jika syarat-syarat yang parti itu tetapkan, dapat dipenuhi mana-mana gabungan yang berhasrat untuk menjadi kerajaan Persekutuan.

    Alahai katakan saja wahai Tun syarat yang perlu dipatuhi ialah 'Lantik Tun PM kali ke - 3' . Kan senang rakyat nak faham...!!


    Alahaiiiii...!!

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1