Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

21 March 2021

Kita Tahulah Apa Tujuan Annuar Musa

Bhai/DeeDee semua...

Annuar Musa ... satu nama yang sebenarnya bukan besar mana pon dalam UMNO... dan selama nih UMNO berkali-kali selamatkan dier dalam banyak kes... Dan kali nih... kita pon tahulah apa tujuan Annuar Musa untuk push UMNO supaya dapatkan jawatan Timbalan Perdana Menteri..... hahahaha

Hahaha... kita tau semua tue..

Dan ramai dalam kepimpinan UMNO tahu apa agenda dan tujuan Annuar Musa tue... hahaha... ini kira dah macam ulat bulu naik mata.... Hahahaha... Puad Zarkashi dah bagitau dah...

Patutnya masa nih la Presiden UMNO (Ahmad Zahid Hamidi) buat tindakan tegas... masa inilah Ahmad Zahid Hamidi tunjukkan yang dier ader autoriti dan kuasa sebagai Presiden UMNO...

Cuma tatau la sama ader Ahmad Zahid Hamidi berani atau sekadar pondan... Hahaha

Buang sahajalah dedalu macam nih... ini semua parasit... ini semua yang nak bagi jahanam UMNO... takkan la UMNO nak jadi seconder ... nombor 2.... dalam pentadbiran kerajaan... UMNO patut jadi PM... dan bukannya TPM...

Ader paham ka???



1 comment:

  1. Kes cabul di ampang adakah serupa dgn kes tronoh? Akhirnya sokong kerajaan PN. Just wonder

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1