Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

27 March 2021

Dah Matang Ke Nih?

Bhai/DeeDee semua...

PAS nih satu benda ja yang boleh kita ulaskan... Kalu sesuatu tu menguntungkan PAS... semua jadi halal... semua dikira baik ... semua dikira patuh syariah... Tapi cuba kalu ianya tidak menguntungkan PAS... semua jadi haram, jahat dan kafir... Hahaha.. Kalu Ahli Parlimen atau ADUN melompat masuk PAS semua jadi halal.... kalu sebaliknya ... semua jadi binatang.....  monyet la.. babi la... anjing la... serigala la... hahahha

Contoh dalam bab UNDI 18 yang dulu masa PAS jadi Pembangkang... bukan main PAS sokong seratus peratus dalam Dewan Parlimen... nih biler PAS dah jadi Kerajaan ... melalui tebuk atap... terus UNDI 18 jadi isu.... alasan pengundi umur 18 tahun tidak matang lagi....

Iya lar... sebab PAS tau ... kalu PRU15 pengundi umur 18 tahun boleh mengundi... sure PAS akan hilang tempat dalam Kerajaan Perikatan Nasional.... hahaha... sebab ramai yang tengah bengang dengan Kerajaan Perikatan Nasional.... pimpinan Muhyiddin Yasin ...

PAS tahu tu... Abdul Hadi Awang tahu tue.... dan Abdul Hadi Awang bakal hilang jawatan Duta Khas Timur Tengah berstatus Menteri tu.. hahhaa




2 comments:

  1. https://youtu.be/_A3Qv4DpuJQ


    Fakta link kat atas tu salah satu dah boleh buka dah... nak tunggu apa lagi.. wawasan 2020 pun dah abis...

    kau yang tanam skang kau pii la bukak balik...

    menyemak saja..!!



    tiewwwwwww...!!

    ReplyDelete
  2. Dulu aku dan hampir sekeluarga sokong Pas. Pimpinan Pas sejak dipimpin hadi dah jadi lobai cari makan, sama senafsu dgn yg berDNA umno ie umno dan bersatu. Tapi pura2 berjuang demi agama sambil menipu massa melayu terutama di luar bandar......Jika puak2 melayu ni terus berkuasa, ekonomi negara akan terus merudum. Generasi muda bakal menghadapi masa depan yg suram, terpaksa cari kerja di negara2 jiran spt di singapore skrg....

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1