Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

25 March 2022

Ahmad Said Setuju PRU15 Dipercepatkan

Bhai/DeeDee semua...

Nampaknya suara-suara dalam akar umbi UMNO sedang sekata mendesak Kerajaan Perikatan Nasional pimpinan Naib Presiden UMNO Ismail Sabri agar membubarkan Parlimen dengan kadar segera agar PRU15 dapat dipercepatkan...

Pengerusi Barisan Nasional Terengganu ... iaitu Ahmad Said pun setuju PRU15 dipercepatkan. So apa tunggu lagi... buat la PRU15 secepat mungkin... jangan berlengah.

Ader berani ka?

#PRU15 #AhmadSaid #UMNO #BarisanNasional #Politik #PerikatanNasional #Bubar #BubarParlimen #CipanTapirTenuk #SocialCritics

2 comments:

  1. Najib dijemput ucaptama Penang International Buisness Investment Summit. Silap ari bulan mau terbakar bateri atok yang baru bulan lepas di IJN..!!

    Penang International Business and Investment Summit (PIBIS) pula menjemput DSNR memberi ucaptama (keynote address) pada forum ekonomi mereka di Penang.

    Maka pasti sekali meluap luap lah sanubari Tun Mahathir sekali lagi. Seorang yang digelar penyamun oleh Tun Mahathir diberi ruang ucaptama di PIBIS. Siapa pulak taikun yang jadi mangsa Tun kali ini.. kikiki..!!

    Masyarakat dan komuniti perniagaan terutama nya masyarakat Cina sudah tidak hirau lagi dengan gelaran Perompak penyamun yang diberi oleh Tun Mahathir dan Pakatan Harapan terhadap Najib.

    Mereka mereka yang tergolong dalam kumpulan intelek dan elit pernigaaan merupakan golongan yang membaca static, data dan laporan perniagaan dan bukan jenis yang mudah di auta oleh Tun Mahathir.

    Selama Mahathir berbohong mengenai ekonomi dan kedudukan kewangan negara, Mahathir tidak pernah melampirkan sumber kewangan dari Jabatan mana, unit ekonomi mana atau rujukan data dari mana mana sumber.

    Mahathir tahu kebanyakan rakyat jahil dan bodoh ekonomi.

    Tidak seperti Najib, pada tulisan dan pendapat ekonomi nya dia akan melampir kan rujukan dan laporan dari jabatan dan unit yang berkaitan lengkap sumber dan tarih nya.

    KHALAS

    ReplyDelete
  2. Sampai sekarang gua tak paham apa itu akar umbi? Sama juga gua tak paham arahan dari atasan. Akar umbi tu tok penghulu ke, tok siak ke, peon ke brp orang akar umbi? Arahan dari atas pula bila ditanya siapa org atas sumer kata tak tahu, hantu ke?

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1