Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

03 March 2022

Thailand Juga Yang Terkedepan Dalam Menangani Wabak Covid-19

Bhai/DeeDee semua...

Malaysia nampaknya agak ketinggalan dalam usaha menangani wabak Covid-19 berbanding Thailand. Yer la.. Thailand dah keluarkan vaksin mereka sendiri dan kini digunakan secara meluas di negara mereka.

Malaysia pula setakat sembang jer la... Dan kecoh serta kepoh menggunakan vaksin buatan orang lain. Nak kata takder kepakaran dan makmal yang mencukupi tue memang agak lawak lar... Punya la banyak Universiti dalam Malaysia.... takkan takder satu pun yang mampu menghasilkan sesuatu berkenaan Covid-19 nih?

Pelik kan?

Nih Saintis Thailand telah bersedia untuk mengeluarkan semburan hidung anti Covid-19 kepada pasaran menjelang akhir tahun ini.... tahun 2022.... Malaysia? Huhuhu... Research yang ada di Malaysia hanya mampu membuat Kit Anti Histeria dan Hantu jer... adoilah...

Lekeh betul la.... LEMAH

Semburan hidung anti Covid 19 sedia diguna akhir tahun ini

#Covid19NasalSpray #NasalSpray #Saintis #Thailand #Covid19 #CipanTapirTenuk #SocialCritics

1 comment:

  1. Ada Bro Msia ni ramai pakar.. Pakar lockdown... 2020 21..paling menyampah.hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1