Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

18 March 2022

Khairy Jamaludin (KhairyKJ) dijangka tiada dalam senarai calon PRU15.

Bhai/DeeDee semua...

Kita semua sedia maklum yang Khairy Jamaludin dilihat berlawan arah dengan kepimpinan UMNO. Dan Khairy lebih berpihak kepada Perikatan Nasional.

Jika keadaan berterusan, Khairy Jamaludin dijangkakan tiada dalam senarai calon PRU15 bagi mewakili UMNO. Itu yang kelihatan sekarang ini.. Dalam senarai yang sama ader beberapa nama lagi yang berpotensi untuk tidak disenaraikan sebagai wakil UMNO dalam PRU15.

PRU15 tak perlu disegerakan - Khairy Jamaluddin

#KhairyKJ #PRU15 #ProPN #PerikatanNasional #PAU2021 #UMNO #CipanTapirTenuk #SocialCritics

1 comment:

  1. Takpelah dia tall dark hensem tak jadi politician pun takpe leh jadi model

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1