Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

22 March 2022

Pembangkang Pengecut, Cuba Lengahkan PRU15 - Ahmad Zahid Hamidi

Bhai/DeeDee semua...

Ahmad Zahid Hamidi dah start cucuk jarum tue... Boleh pulak dia kata Pembangkang yang takut nak adakan PRU15... Pembangkang nak lengahkan PRU15... Hahaha... Ini memang lawak...

Walhal Pembangkang rasanya bersedia jer untuk buat PRU15 nih... Malah lagi awal dah Pakatan Harapan suruh buat PRU15... Bab MOU tue yang sokong hanya berapa kerat jer.. itu pon level bangang..

Hahaha....

Hanya pembangkang di Malaysia tidak mahu PRU15 diadakan segera kata Ahmad Zahid Hamidi

#AhmadZahidHamidi #PRU15 #UMNO #Pembangkang #PakatanHarapan #BN #BarisanNasional #PH #PerikatanNasional #PN #CipanTapirTenuk #SocialCritics

2 comments:

  1. Kalau susah sangat nak tangkapZety elok tangkap suami nya Taufik Ayman dan anak anak Zety. Jom buat laporan polis beramai ramai..!! Tiada jasa pun Taufiq Ayman pada negara..!

    Kes 1MDB ini elok lah tangkap dan rampas serta bekukan harta Taufik Ayman dan keluarga nya lagi di simpan lama lama lagi busuk bau kes 1 MDB ini..

    Ini masa nya bertindak dan buat laporan polis beramai ramai supaya tangkap Taufiq Ayman dan anak anak Zety.

    Dolu DoJ , Wall Straight Journal, CNN NST sekarang ni naik pulak nama FBI... SPRM PDRM dan AG yang ada depan bijik mata keluarga penyamun depa boleh buat buat tak nampak.

    Walauncai Tun dan macai PH ada hati nak geli geli gebang bangang tetiba pasal CIA pulak dahh ...!! Alahaiii...!!

    Apa pula istimewa Taufik Ayman suami pada Zety di mata agensi kerajaan Malaysia. Susah sangat nak tangkap Zety elok kerajaan tangkap Taufik Ayman dan anak Zety.

    Siapa Gabenor BNM ketika itu? Kenapa Jho Low jadikan Tawfik Ayman iaitu suami Zeti rakan kongsinya?

    “Sebab itu mesti ada RCI untuk bongkar misteri ini"

    Soalnya kenapa Bank Negara lulus transaksi dana 1MDB ke luar negara tanpa di semak ketulenan akaun tersebut. Transaksi ke luar negara mesti ada kebenaran Bank Negara.

    Rakyat bertanya Rules Of Law apa yang digunapakai untuk Zety dan keluarga penyamun ini..!?

    The Edge juga mendakwa Tawfiq dipercayai antara rakan kongsi dalang 1MDB, Low Taek Jho dalam Abu Dhabi Malaysia Kuwait Investment Corporation (ADKMIC) ketika ia ditubuhkan pada 2007.

    Apa yang rakyat boleh harapkan jika ada 'Rules Of Law' berpilih pilih dan memilih bulu untuk bertindak..!? What is so special about Zety berbanding orang lain..?

    Zety adalah bekas Gabnor semasa Tun berkuasa dan di lantik pula jadi Pengerusi PNB dengan gaji sangat lumayan.

    Nampaknya Zety sangat sangat istimewa di mata agensi kerajaan seperti SPRM PDRM dan AG.

    Elok lah tangkap suami Zety si Taufik dan anak beranak Zety hubung kait mereka dalam kes 1 MDB ini.

    Taufik dan anaknya bukan ada jawatan besar dan berpengaruh dalam Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA).Takkan Taufik Ayman juga dapat layanan istimewa seperti Zety.

    Kalau susah nak tangkap Zety sebab dia ex Gabnor Bank Negara dengan pengaruh hebat disekeliling nya.

    Elok tangkap Taufik Ayman dan anak beranak Zety saja.... Bangkai gajah kalau ditutup lama lama akan busuk juga.

    Kes 1MDB ini elok tangkap saja beku dan rampas harta Taufik Ayman dan keluarga nya lagi di simpan lama lama lagi busuk bau kes 1 MDB ini..

    Suami Zeti itu si Taufiq Aiman anak anak nya bukan ada jasa pun pada negara..!!

    KHALAS

    ReplyDelete
  2. Sebenarnya kau yang pengecut jahit. Berani buat salah berani tanggung le...jangan kerana kau pengecut, kau susahkan rakyat dan negara. Tak malu...muka tempea benyek.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1