Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

01 March 2022

Lelong Sahaja Najib Razak Kepada Sultan Sulu Sebagai Ganti Denda Timbang Tara RM63 Bilion

Bhai/DeeDee semua...

Hanya kerana RM5300 setahun yang cuba di ngelat oleh Perdana Menteri Malaysia (Najib Razak) pada 2013 .... Malaysia kena denda RM63 Bilion... Ini memang bijak... Takder yang lebih bijak dari ini... Adoilah...

Mahkamah Timbang Tara Sepanyol membicarakan kes ini di Peranchis... dan disebabkan tiada seorang pon wakil dari Malaysia yang hadir dalam perbicaraan timbang tara nih... (kita boleh salahkan Kementerian Luar dan Peguam Negara).... maka Malaysia kena denda RM63 bilion.

Bodoh aaa... mana nak cekau duit banyak tue... Baik kita deal ngan Sultan Sulu supaya kita boleh lelong sahaja Najib Razak nih kepada Sultan Sulu sebagai ganti denda timbang tara RM63 bilion nih.... Sultan Sulu nak buat apa dengan Najib Razak tu lantak la... kita taknak tahu....

Amacam??? Hahaha

#TimbangTara #SultanSulu #RM63Bilion #Denda #PeguamNegara #KementerianLuar #NajibRazak #BritishUtaraBorneo #NorthBorneoBritish #1878

‘Malaysia diarah bayar RM63 bilion kepada waris Sultan Sulu’

1 comment:

  1. Tak ada sapa sapa nak beli...dia jalanpun ngepet telo

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1