Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

08 March 2022

Kena APRIL FOOLS Ke Kita? - 1 April Fasa Endemik Covid-19

Bhai/DeeDee semua...

Perdana Menteri (PM) Ismail Sabri dah umumkan yang mulai 1 April 2022 Malaysia sudah masuk fasa endemik untuk Covid-19. Pelitup muka tetap kena pakai... Penjarakan sosial di Masjid dan Surau sudah dibatalkan... dan pergerakan rentas negeri dibenarkan.

Yang paling mengejutkan.... tiada apa-apa sekatan untuk yang tak ambil vaksin... Maknanya... geng Anti-Vaksin sudah menang la... Hahaha... Kena game la yang mana kena push amik booster bagai. Hahahaha

Macam kena April Fools jer kita nampaknya... Hahaha... kan dah kena dengan tarikh 1 April... April Fools.... Hahaha

Fasa endemik Covid 19 bermula 1 April

#AprilFools #FasaEndemik #AntiVaksin #Menang #KitaJagaKita #Booster #CipanTapirTenuk #SocialCritics

2 comments:

  1. Yak yak ye. Eh ramai kekawan, sedara mara yg tak sihat sekarang. Lantak lah rasa2nya perang besar dah makin dekat.

    ReplyDelete
  2. Bila nak tangkap Zety dan keluarga penyamun nya...

    saya ulangggg...!!


    'Hari ini tangkap Zety dan Jho Low esokkkk PRN Bangsa Johor kami pangkah PejWang Boboi dan Tun Mahathir'

    Ada brani...!?


    kah kah kah...


    KHALAS

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1