Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

15 March 2022

INFO TERKINI : Bukan RM2.6 bilion tapi RM3.18 bilion dirembat Najib Razak

Bhai/DeeDee semua...

Perbicaraan kes rasuah melibatkan pegawai kewangan Goldman Sachs di US (Roger Ng) kini telah memasukkan fakta baharu. Fakta dimana bukan RM2.6 bilion yang sebenarnya dirembat oleh Najib Razak dari dana 1MDB tapi rupanya sekitar RM3.18 bilion.

Banyak tue...

Dan takder tanda-tanda dana tu datang dari Syeikh Arab melainkan dari dana 1MDB itu sendiri... Adoyailah... Jahanam negara. Ini baru perbicaraan di US... belum lagi dinegara lain... Bicara di Malaysia boleh la ditangguh-tangguhkan... hahaha... benda boleh kawtim...

Kalu kat luar negara... nasib la..

FBI - Najib terima AS$756 juta dari dana 1MDB yang diseleweng

#1MDB #NajibRazak #JhoLow #RogerNg #TimLeissner #RohanaRozhan #CipanTapirTenuk #SocialCritics

3 comments:

  1. Alhamdulillah Rafizi akan kembali aktif berpolitik. Dialah salah satu arkitek utama yg menjatuhkan kerajaan BN Najib. Atok dengki dgn kemampuan dan karisma Rafizi, lalu dia ketepikan beliau. Itulah sifat hasad dengki semula jadi Atok kerala. Sekarang Atok dah kena reject bulat2 42-0. Insya Allah Rafizi akan ketuai PH tulen (tanpa Atok kutty dan kroni dan penjilat beliau!) untuk mengalahkan umno-BN dan kluster mahkamah yg diketuai penyamun no 1 dan no 2 sekali lagi pada PRU AKAN DATANG! Ayoh, mari rakyat ramai2 kita beri sokongan kpd Rafizi sekali lagi utk membenamkan kleptokrat dan penyokong mereka once and for all, insya Allah.....

    ReplyDelete
  2. Jmpe bijan jgn lupa cium tangan, tangan ada bau surga tu.. Kikiki

    ReplyDelete
  3. Bhai...penjilat penjilat tegar tetap mengatakan semuanya itu adalah fitnah kalau loghat dia ... (dia tu lah).....PHtnah

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1