Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

08 March 2012

Siapa Mahu Jadi X-Men?

Hahahaha... siapa mahu jadi X-Men .... hahahaha..... saper mau jadi Mutant .... Professor Xavier boleh bantu... Magneto pon boleh bantu.... hahaha....

Kalu mahu jadi X-Men ... sila mendaftarkan diri sebagai penduduk Gebeng dan juga Sungai Lembing .... hahaha... sebab senang skit nak dapat radiasi ... senang skit nak jadi mutant... hahaha...

Paling kureng pon.. kalu tak jadi X-Men .. pastinya akan jadi Incredible Hulk ... warna hijau (PAS) lagie tue... hahahaha....

Oh yer... MB Pahang yang bengap tue mencadangkan sisa radioaktif Lynas nanti dihumbankan sajer ke Sungai Lembing... huh... lepas nih boleh la kiter tengok ikan berkaki empat... buaya dan biawak menjadi Godzilla (Gojira) ... udang galah plak.. boleh jadi Raksaksa Sepit macam dalam citer Ultraman tue... hahaha

Pergh... hebat.. hebat.. lepas nih mesti pihak Hollywood akan datang buat penggambaran filem... dah tak perlu buat special effect make-up... semua benda dah ader yang real punya... semua dah jadi Mutant...

Hahaha.... best la Malaysia... ader ramai X-Men ... hahaha..... pergh.. hebat.. hebat....

Siapa mahu jadi X-Men? hahaha.... gua takmo jadi mutant... takut nanti dari ader senjata sulit standard.. terus jadi senjata sulit bercabang-cabang.... hahaha... susah nanti... hahaha

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja