Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

03 March 2012

Loji Simpanan Kekal Sisa Radioaktif Lynas

Bhai... gua ader cadangan nih.... khas untuk loji simpanan kekal sisa radioaktif Lynas nih... hehehe....

Camnie la... kat Gebeng... memang sumer orang takmo ader tempat loji simpanan kekal nih..... tapi takkan plak ianya akan dihantar ke Kuala Tembeling.... hehehe.... jadi sebaiknyer nak kena letak kat maner aaa....

Hahaha.... gua dapat info orang tua leader golongan bangsawan tue yang kasi jalan kat Lynas beroperasi di Pahang... hahaha... jadi.. kalu dier yang kasi jalan... sebaiknyer... aper kater kita tempatkan jer loji simpanan kekal sisa radioaktif Lynas nih kat rumah orang tua leader golongan bangsawan tue...

Rasanyer dier ader banyak rumah kat area Kuantan... kat Pekan pon dier ader rumah... hahaha... so.. aper salahnyer pasai dier yang kasi line kat Lynas nih masuk dan beroperasi di Pahang... aper salahnyer dier plak kasi mana-mana rumah dier untuk dijadikan loji simpanan kekal sisa radioaktif Lynas nih...

Lagi pon gua ader dengar citer... orang tua tue maner ader menetap di Pahang... dier duduk kat London .... jadi kira rumah dier selalu jer kosong... aper ader hal dier kasi Lynas amik alih satu rumah dier.... hahahaha ....

Kalo dier takmo.... takper... aper kater kiter letak sisa buangan Lynas tue kat rumah Tun Razak di Pekan tue... hahaha... takpon.. rasanyer tanah kompound rumah MB Pahang kan ader luas.... boleh la letak kat situe...

Kalu susah sangat... rasanyer blogger RBF, ParpuKari dan PapaGomo mesti takder hal kalu sisa tue diletakkan kat rumah diorang... err.. kan ker diorang yang katakan benda tue selamat... hahaha... jadi takder masalah la kan... hahaha....

Amacam RBF, ParpuKari dan PapaGomo... setuju tak kalu sisa radioaktif Lynas tue disimpan kat rumah lu orang... hahaha... lu orang kata benda tue takder bahaya... so boleh la kan.... hahaha

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja