Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

06 March 2012

Siapa Yang Upah dan Arahkan Bunuh Altantuya

Bhai... gua rasa aaa... sampai kesudah la kiter takkan dapat tau siapa yang upah dan arahkan bunuh Altantuya.... selagi UMNO berkuasa ... selagi BN berkuasa... selagi takder sekor pon hakim-hakim kat Malaysia nih ader telor... selagi itu la kiter takkan tau siapa yang upah dan arahkan bunuh Altantuya...

Walaupun Razak Baginda dibebaskan... Walaupun 2 polis tue dijatuhkan hukuman dan ditamatkan riwayat.... persoalan paling besar yang takkan terjawab aderlah mengenai siapa yang upah dan arahkan bunuh Altantuya...

Selagi kiter tak tau siapa yang upah dan arahkan bunuh Altantuya... selagi itu la kiter takkan tau aper motif kepada pembunuhan tue...

Dua orang polis tue cuma kata dapat arahan bunuh.... dan diorang pon bunuh la... senang betul hidup depa nih... macam orang takder akal... hahaha

Gua cuma harap sangat kalu la Pakatan Rakyat dapat ambilalih pemerintahan Malaysia nih... perkara pertama yang gua nak depa buat aderlah bicarakan kembali kes nih dan siasat sampat dapat siapa yang upah dan arahkan bunuh Altantuya....

Lepas kiter dah dapat tau siapa yang upah dan arahkan bunuh Altantuya... sure kiter akan tau lagi banyak skandal yang terbongkar.. ramai yang akan berani mendedahkan beberapa isu besar... terutama sekali....

1. Jet Skyhawk yang ilang tue (berpuluh buah)
2. Kenapa harga jet Tebuan murah sangat.. tapi enjin yang ilang harga berganda-ganda mahalnyer
3. Siapa yang songlap banyak duit negara nih..

dan banyak lagie..

1 comment:

  1. TERBAIK & SOKONG 110 % APA YANG DITULIS DI ARTIKAL NI BRO ;) UMNO-BN MACAM TAIK ;)

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja