Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

29 December 2014

Malaysia Kena Ugut?

Bhai/DeeDee semua...

- Ugutan kali pertama... buat derk ja.... tapi ader satu pihak yang paling mengelejat...
- Ugutan kali kedua.... masih lagi buat derk .... tapi pihak yang sama jugak paling mengelejat kepoh
- Ugutan kali ketiga... belum tau nak buat derk atau tidak... tapi tak sampai sejam pihak yang sama jugak paling cepat mengelejat kepoh

Errrr.....

Yang pertama .... takder amik pot nak deal ngan pengugut ...
Yang kedua ... pon takder nak amik pot gak... bayor ja puak lain ...
Yang ketiga ... nak buat donno atau tidak???

Ntah la..... teori dan maklumat kekal teori dan maklumat...

Menjerat atau terjerat....

Kalo takmo deal gak.... aderkah akan berlaku yang keempat?? Siapa yang akan jadi mangsa....

Tunggu dan lihat ja.... okeh .... hehehe

10 comments:

  1. gua pn ade pk gitu gak bro.. who's next...
    btw mengelejat tu ape?.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mengelejat = Mengelupur / Tak keruan

      Delete
  2. tpp - ugutan . emm

    ReplyDelete
  3. 3-0. so, nak sign atau tak nak sign? begituka?

    ReplyDelete
  4. rocky the great brown unused dick says" yang wa heran, ape yang berharga sangat Tanah Malayo nih sampai gitu skalik akibatnyerr? bagi wa yang paling berharga skalik ialah pokok ketum (yang banyak rosak kene selut banjir nih); elok2 orang tu lepas maen golf kat Hawaii, berdentum sebijik lagi... pening wa.. mane nak carik ketum nih (Pilah, Kuale, Baling, Kangaq... sume da banjer...wo hohohohoho mane nak carik stok ori..)

    ReplyDelete
  5. aku pon sama ada terpikiaq mcm tu. asyik rantau asean yg kena ni. ni kira sanggup membunuh. TPPA melibatkan rantau asean sekali. bahaya kita. pemimpin sedang ikut telunjuk amerika ni.

    ReplyDelete
  6. http://mimpi-senja.blogspot.com/2014/12/blogger-china-ramal-pesawat-airasia.html

    ReplyDelete
  7. Bahayanya jika negara berketuakan seorang yang sarat dengan skandal2 yang kontroversi...kerana pada akhirnya bukan saja nyawa rakyat malah negara akan dijadikan taruhan utk menutup skandal dengan terpaksa menjadi pak sanggup @ barua neo-imperialis yang sedang mengasak...

    ReplyDelete
  8. Bro CTT,

    Aku bg hint siapa mamat yg buat donno tu ialah,
    Seorang Melayu berfahaman Sunnah yang hampir menganut Mazhab Syiah Zaidiyyah, tp tak jadi.
    Dia simpatisan Houthi, pemberontak Zaidiyyah di Yaman.

    Bila dia mengamuk marah bila wikipedia fitnah Houthi berfahaman 12 Imamiyyah (Syiah Iran), dia pegi report kat member2 dia yg bemazhab Zaidiyyah di Yaman (geng Zaidiyyah pun sahkan Houthi masih bermazhab Zaidiyyah bukan Imamiyyah)......and aku yakin wikipedia sengaja buat fitnah tu untuk laga2kan golongan Sunnah dengan Houthi yang berfahaman Zaidiyyah.

    TIBA-TIBA.............ESOKNYA TAK SAMPAI 48 JAM......
    KEDEBOOWWW, berlaku serangan bom berani mati di Majlis Maulud Nabi anjuran Syiah Zaidiyyah di Yaman. Sekarang angka korban 49 org. Sampai sekarang tak sape tahu siapa suspek, tapi aku pasti bukan org Sunnah yang buat tu. Letupan itu dibuat untuk melaga2kan Sunnah dengan Syiah Zaidiyyah.

    Itulah hint dia, Melayu yang hampir menjadi menganut Syiah Zaidiyyah.


    Mungkin agensi lu kenal siapa mamat tu.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja