Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

20 December 2014

Gua Percaya Sama Adnan Yaakob

Bhai/DeeDee semua...

Gua memang cukup percaya Adnan Yaakob tak amik rasuah sayur.. Tambah lagi kat Cameron Highland.... Sungguh... Tapi...

Tapi gua tak percaya pada "mangkuk" yang katanya mau tampar orang kat Cameron Highland itu hari... Sebab ikut maklumat yang gua ader... Memang ader surat berkaler yang terbang sana sini kat Cameron Highland..

Tambah lagi kalo lu orang sumer tau pasai aper TESCO tak bukak pasaraya dier di Kuantan... Kalo la lu orang tau... Sure la lu orang lagi takkan percaya sama itu "mangkuk"....

Hahahah....

Kat Pahang... Aper boleh jual akan dijual... Even macam kes banjir tahun lepas kat Galing... Macam mana orang kampung ditipu idup-idup ngan lakonan "muka baek" turun padang dalam lumpur banjir semata-mata nak suruh orang kampung pindah ke Kempadang... Alasan kawasan banjir walhal boleh diperbaiki kawasan tue dengan perparitan yang baik...

Hanya sebab itu lah satu-satunya kawasan Melayu dalam bandar yang pelobi dan penaja "mangkuk" tue tak dapat lagi... Hahaha... Memang lakonan tue menjadi kerana dipaparkan oleh media penjilat....

Aper pon.... Kat Pahang nih... lu ader "kapla agong" tebal... Lu boleh la kongker kawasan... Surat berkaler pon boleh terbang .... Janji "mangkuk" tue punya poket terisi..

P/S : cuba lu orang riki sama TESCO kalo mau tau citer selanjutnya... hahaha








1 comment:

  1. ...


    Pemimpin BN Sindir Anak Muda Pahang TerLAJAK BODOH!

    Kenapa?

    Anak Muda Pahang Kecik Hati dan Merajuk..

    Kerana UMNO - Setiap Anak Pahang tanggung HUTANG!


    * Kelantan habis bayar hutang BN, Pahang negeri BN menimbunkan hutang.

    Saya Ulang..

    Kelantan habis bayar hutang BN, Pahang negeri BN menimbunkan hutang.

    Sumber Berita

    >> Sumber 1 <<

    >> Sumber 2 <<






    ...


    Anak Muda Johor Terguris - Inilah UMNO... Jahat dan tiada hati perut langsung!!... Kesian Betul!!
    ( Lihat Bukti Di Youtube )

    https://www.youtube.com/watch?v=5WEaBZcx-WE

    https://www.youtube.com/watch?v=vw2B1XMax04

    https://www.youtube.com/watch?v=0tRzqwkqrC0

    https://www.youtube.com/watch?v=0NuxFlS80bg

    https://www.youtube.com/watch?v=SviwJnhNA-Q

    https://www.youtube.com/watch?v=RowxovebgI4



    Sumber Berita

    >> Klik Di Sini <<






    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja