Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

24 December 2014

Interpol Tersilap Keluarkan Waran Tangkap

GENEVA (24 DISEMBER 2014) :

Pihak INTERPOL hari ini telah mengeluarkan satu kenyataan maaf kerana tersilap mensasarkan Yusof Qaradawi dalam waran tangkap yang telah dikeluarkan oleh mereka.

Kesilapan ini adalah isu terpencil namun ianya memalukan INTERPOL secara keseluruhannya. Sebaliknya INTERPOL sebenarnya mahu mengeluarkan waran untuk menangkap Timbalan Ulama Dunia, Hadi Awang. Ini adalah untuk melengkapkan teori Nik Abduh bahawa kuasa dunia mahu menjatuhkan Hadi Awang dari jawatan Presiden PAS.

Oleh yang demikian, INTERPOL kini terpaksa mengeluarkan satu amaran warna merah berserta waran tangkap yang baru untuk Hadi Awang.

Berita selanjutnya akan menyusul selepas ini.

(C) 2014 NNN - NONAMA NEWS NETWORK 

6 comments:

  1. huyoooooo...huyooooo...hadi awang kena waran tangkap interpol...kahkahkahkahkah...kes x hadir mesorat....kahkahkahkah

    ReplyDelete
  2. Kalaulah betul.....jawabnya kecut telo la .. nak gi london tak berani la dah... kalau waran tangkap interpol keluar...jawabnya UG akan guna talian hayat Najib la untuk minta tolong... Presuden Ulama Sedunia kena waran tangkap..Timbalan Ulama senyap sunyi sepi sedu! Tak brani komen. Mungkin tak terkait sebagai menyokong pengganas kot? Camana nak jadi presideng parti Islam? Tapi jangan takut...ini hanya kalau...hehehe

    ReplyDelete
  3. ataih saya la nak wat pa pun!! huhuhu

    ReplyDelete
  4. hohoho ...

    Gua harao ada ler Santa Claus mana-mana angkut dia ...buh dalam karung hadiah Santa tu ... pastu pi bagi dia kat negara atau tempat mana dia diperlukan ... tu aje caranya !

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja