Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

22 December 2014

Susahkah Mahu Senyum?

Bhai/DeeDee semua...

Just nak tanya... Kenapa kakitangan kerajaan yang berada dikaunter (sama ada kaunter pertanyaan atau kaunter perkhidmatan) memang bermuka kelat, masam dan bersuara kasar serta tak sopan?

Pelik..

Takkan la tatau manners dan adab sopan... Takkan la tatau yang senyum itu aderlah sedekah... Pening aaa...

Aper juga adernyer Mashitah Ibrahim tue ... Takkan tabley nak buat kursus khas untuk kakitangan kaunter nih... Patut BTN kena anjurkan kursus kat diorang nih... Jangan la dok buat kursus politik ja...

Gua ader pengalaman kat kaunter jabatan kerajaan cukup banyak... Dan banyak gak kakitangan kaunter yang jenis celaka dok kena sound dan taji dengan gua... Sebab tak hormat kat pelanggan diorang yang bayar gaji diorang....

Ader paham ka??? 

Ngantuk aaaaa.  


2 comments:

  1. Salam bhai !

    Sebabnya.. dia tak dapat lagi kut ? hohoho ....Dapat apa? macam macam ler ! Tidur cukup, tak dapat Bonus, gaji, hadiah, seks, bagai !

    ReplyDelete
  2. rocky the great brown unused dick says: woiiii... wa pon sama macam lu.. lagi saket ati kalu call langsong tala angkat; slalu ala munyi engage maa... haiyaa; wa mao minister mao kasik ubah law kasik bikin sinang buang government punya olang... cong ceng cong ceng apa hat wa mao bayaq itu tax? kirija tala mikin, hido mao sanang saja.. haiyaaa

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja