Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

21 December 2014

Ini Baru Negeri Johor Sahaja ...

Bhai/DeeDee semua...

Sepuluh ribu tiga ratus (10,300) serbuan dalam masa 12 bulan sahaja telah dibuat hanya di Negeri Johor Darul Takzim... Itu serbuan bhai... Serbuan yang biasanya dibuat bagi kawasan-kawasan yang tidak membayar wang perlindungan.... Ini realiti la bhai... Lu agak-agak aaa kalo betul la nak buat serbuan ... Boleh cecah tak 30 atau 40 ribu serbuan??






Hahaha... Kegiatan pelacuran di Johor memang kronik... Salah satu daripada sumber industri pelancongan di Johor Bharu dan kawasan sekitarnya aderlah pelacuran... Bukan setakat pelacur perempuan... Tapi pelacur pondan wal bapuk pon ramai bersepah terutamanya berdekatan dengan OCBC Bank di Johor Bharu...

Itu baru Johor.... Lu agak-agak aaa ... Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur dan Selangor plak berapa banyak aaa sepatutnya ader serbuan... Itu belum masuk Melaka, Pulau Pinang, Kedah dan Kelantan... Jangan lupa kegiatan pelacuran memang membarah di semua tempat di Malaysia... Tak kisah la kat Serambi Mekah ker atau Serambi Las Vegas... Hahaha

Itu baru pelacuran level rendah...gua tak citer pasai pelacuran level tinggi yang melibatkan VVIP dan escort girl yang mana 60 hingga 70% orang politik dalam Malaysia terlibat... Lu jangan ingat takder yang terlibat ngan perkara nih kalu dalam parti yang berlebel agama wei... Jangan silap mata..

Ketua Agama pon terpalit sama dalam isu nih la bhai... Cuma baek punya cover.... Podah la tunjuk alim... Ini satu penyakit... Gua ader pernah ditunjukkan oleh seorang rakan "doktor awam" yang berkhidmat di sebuah hospital... Tentang statistik pengidap HERPES Simplex di hospital dier... Kalo 10 yang buat ujian STD... 9 mesti kantoi...

Tambah sekarang nih kalo nak nikah kena buat full checkup untuk HIV dan STD.... Lagi ramai yang dapat dikesan... Budak Melayu lagi ramai ratio yang terlibat.... Masak wei... Paling muda yang pernah member gua nih cek STD aderlah budak perempuan berumur 10 tahun yang aktif dalam gejala seksual di sekolah (bisnes jual diri ngan kawan-kawan sekolah)..... Konfirm positif.... Giler aaa

Aper nak jadi la....

8 comments:

  1. dlm 10,300 serbuan hanya dpt tangkap 2,986 orang pelacur? 9,704 serbuan tak dapat apa2?

    ReplyDelete
  2. LACUR
    PELACUR
    PELACURAN

    Definasi LACUR @ PELACURAN..itu apa?
    Erti/Makna/Hakikat..apakah itu LACUR @ PELACUR??

    Bukan?
    Bukankah?

    Bukankah LACUR itu = Salah Guna?
    Brp ramai manusia yg LACUR @ SALAH-GUNA apa yg mrk diAMANAHkan??

    Brp ramai HAKIM2 yg meLACURkan kuasa AMANAH sbnr2 KEADILAN ditangan mrk?
    Brp ramai PEMIMPIN yg meLACURkan KEPERCAYAAN rkyat dgn auta FITNAH & khianat??
    Brp ramai yg KONON2nya dipuja sbg ulamak meLACUR diri mnjd ULARmamak ddlm semak???

    Selagi..
    Selagi PELACUR2 yg bertitle "HAKIM"..
    Selagi PELACUR2 yg bergelar "PEMIMPIN"
    Selagi PELACUR2 bahallol yg PERASAN konon2nya "ULAMAK"..

    Selagi..selagi PELACUR2 3 kelompok yg diatas itu TIDAK dikenal pasti & dihapuskan, maka selagi itulah RAKYAT akan diLACURkan & mnjd hamba LACUR tak mengira gender/jantina baik LELAKI mahupon WANITA tanpa mrk dpt menyedarinya!!????

    Alangkah..
    Alangkah GOBLOK & bobroknya..
    Alangkah BANGSAT & jahatnya apb sibapak LACUR FITNAH sggup meLACURkan ugama utk mengHUDUD umat/rkyat demi kelangsungan FITNAH auta BELIT serakah ddlm gelap!?

    Layakkah peLACUR2 auta-FITNAH utk melaksanakan HUDUD keatas umat/rkyat!!!??
    Bukankah peLACUR auta-FITNAH itu yg "WAJIB" diHUDUD trlebih dahulu!??
    Lupakah mrk kedua2 KAKI "geng" mrk sendiri tlh diHUDUD oleh Allah!!???

    Semoga HAKIKAT sbnr2 peLACUR yg palingJAHAT & palingJIJIK akan semakin TERANG & JELAS apb HUDUD yg maha2SUCI drp ALLAH itu..mnjd bahan LACUR ddlm permainan gelap KESUMAT semata2 ingin meLACURkan.. menipu dan memBELIT umat!!??

    Adakah ALLAH tidak melihat sgl "NIAT" jahat mrk???
    Bukankah ALLAH memegang setiap hela sedutan ""NAFAS"" mrk...???
    Sedarkah mrk akan hakikat """NAFAS"" mrk itu...?????



    ReplyDelete
    Replies
    1. jadi AnonymousDecember 21, 2014 at 10:23 AM ce cite camana nak setel masalah lacur dan rasuah nih?

      ada ide?

      Delete
  3. Kan Malaysia negara Islam, semua benda ada lesen jadi halal. Judi halal, kelab mabuk2 halal, politik wang halal, nombor ekor halal dll. London, Belanda dsb semua jeles dgn ekonomi dan pengurusan kita, nak apa lagi. Ya Allah, bantulah kami untuk mendapat petunjukMu.

    ReplyDelete
  4. 10,300 serbuan hanya tangkap 2,896 pelacur? Tokeh pelacur, tukang supply pelacur, tuan punya bangunan tempat pelacur beraktiviti...polis tak dapat tangkap ke? Kalau dalang tak dapat tangkap...baik jangan buat serbuan...buang karen dan buang duit... apapun JUMLAH serbuan ini hanya untuk capai KPI yg ditetapkan...HASIL tangkapan dan KESAN serbuan tak masuk dlm KPI.. ini semua seakan wayang cina! Dung dung cheiy..dung dung cheiy....bunyi kuat, habuk pun tarak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. jadi sizzly7761December 21, 2014 at 7:15 PM logiknya harimau malaya tak perlulah susah-susah buat serangan kalau tak pasti buleh jaringkan gol...

      gitu ke?

      Delete
  5. nasib baik Johor, kalo Kelantan mmg 40 hari 40 malam puak2 Ungke Monkey Natioan A.K.A UMNO @ Pertubuhan Bangsa Ungke Beruk akan jaja setiap pelusuk media.

    ReplyDelete
  6. LOL. tu baru johor. kt kl BERSEPAH2.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja