Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

31 August 2021

Alih Lagi Tiang Gol

Bhai/DeeDee semua...

Alih lagi tiang gol... Agaknyer sebab apa aaa dialihkan tiang gol nih?? Sebab ader ura-ura Ahli Parlimen Bersatu nak sabotaj Undi Percaya ka?? Hahaha... Relaks aaa... Kita tau la ader 6 orang Ahli Parlimen Bersatu sedang kumpul kekuatan untuk sabotaj Undi Percaya di Parlimen nih...

Hahaha.... kita tau la...

Jangan riso... Pakatan Harapan (PH) akan bekap punya... jangan la Ismail Sabri risau... hahaha... UMNO jangan cuak lar...

Ismail Sabri nak banyak ka sokongan?? Hahaha.... boleh ka Pakatan Harapan bagi..... hahahaha.... apa ader hal.. kan Anwar Ibrahim, Mat Sabu dan Lim Guan Eng dah sign sokongan baru nih?? Takkan la Pakatan Harapan (PH) nak sabotaj...

PH bukan macam PAS atau BERSATU.... Hahaha



No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1