Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

25 August 2021

Boleh Dah Bubarkan PH

Bhai/DeeDee semua...

Bola dah ader kat kaki di kotak penalti, keeper lawan dah injured. Tapi boleh plak bagi chan player lawan regroup kat depan pintu gol sebab nak main secara gentleman.

Ini BANGANG namanya...

Boleh dah bubarkan PH nampaknya... bukan apa... sebab dah takder faedah nak teruskan ader PH ... sebab pimpinan pun dah boleh bekerjasama dengan UMNO/BN.... so buat apa nak lawan lagi.... tak payah la buat PRU15 kalu camnie... hahaha... semuanya dah satu kumpulan...



3 comments:

  1. tak boleh lawan...
    kita kawan dulu...
    cerita lain, kemudian hari baru sembang...

    ReplyDelete
  2. Kalu salah kita lawan kalu betul kita sokong...!utk kebajikan rakyat...long term strategy

    ReplyDelete
  3. Brown Flesh Vibrator says: kot mana-mana pon kalu pemerintahan negara ditangan orang politi yang berkait dengan parti politik, agama bangsa negara & masa depan hancur lumat. 60 tahon lebih rakyat perlu sedar dan insaf!

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1