Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

27 August 2021

Betapa Bodohnya

Bhai/DeeDee semua...

Gua tatau dah nak kata apa.... sebab kita memang tahu Ismail Sabri ni gagal... terhasil dari Kerajaan Perikatan Nasional yang gagal.... dibawah kepimpinan Muhyiddin Yasin yang terbukti gagal....  dan apabila Ismail Sabri melantik ahli kabinet dibawah kepimpinannya pun dari kumpulan yang memang telah terbukti gagal selama 17 bulan sebelum nih....  takkan la akan ader idea-idea segar dan baharu dari mereka-mereka ini..

Kegagalan mereka telah teruji.... dan bukan sedikit kegagalan mereka...

Dan bila kegagalan ini hendak dibuat ujikaji beberapa kali ... pastinya kegagalan yang dihasilkan oleh orang dan kumpulan yang gagal menggunakan metode yang gagal... tetap akan membuahkan hasilnya yang gagal...

Yang paling lawak adalah apabila pimpinan Pakatan Harapan telah memberikan sokongan kepada puak yang gagal ini walaupun mereka tahu puak ini memang gagal.. macam mana la masih nak jugak bagi sokongan.... pelik aaa

Maknakata.... Pakatan Harapan (PH) gagal menerima nasihat dan tidak cakna tentang kegagalan...  Dan PH adalah lagi gagal dari segala kegagalan... Hahaha



No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1