Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

30 August 2021

Untung Taliban

Bhai/DeeDee semua...

Memang untung kat Taliban... dapat stok Helikopter MD530 walaupun second hand tapi berbaloi lah... ader 43 unit Taliban dapat.... model Helikopter MD530 nih Malaysia dok beli 6 unit dengan modal lebih USD300 juta kalo tak silap... dah bayar habis... tapi haram tak dapat lagi..

Hishamuddin Hussein yang order dan beli nih masa dier jadi Menteri Pertahanan.... Ismail Sabri masa jadi Menteri Pertahanan kata akan dapat pada Ogos 2021.... Nih esok dah tarikh Merdeka.... dah nak masuk bulan September 2021... harap bayang pun tak nampak lagi helikopter MD530 nih...

Sembang semuanya.... Macam haram ja...

Kena tipu tak abis-abis la Malaysia nih... bangsat punya Hishamuddin Hussein....



2 comments:

  1. Hampir semua mentori2 umnooo & bn sebonanya cluster mahkamah. Bagero.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya hampir semua korup, tapi cif lobai kata asal melayu islam tak apa

      Delete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1